Eypio ve Faruk Sabancı'dan Ortak Çalışma

Abone Ol :

Eypio ve  Faruk Sabancı'dan Ortak Çalışma

Eypio ve Faruk Sabancı yeni bir proje için bir araya geldi. Sözlerini Rap müziğin öncü isimlerinden Eypio’nun yazdığı, müziğini  Faruk Sabancı ve Eypio’nun birlikte yaptığı “Anakonda” dijital platformlarda dinleyenlerle buluştu.

Hip - Hop ve Etnik Pop Müziğin Yenilikçi Buluşması

Hip-Hop, elektronik ve etnik pop elementlerinin harmanlandığı, enerjisi çok yüksek bir çalışma olan “Anakonda” türünün yenilikçi bir örneği olarak müzikseverlerin karşısına çıkıyor.

“Eypio’nun işlerini uzun zamandır ilgiyle takip ediyordum ve stüdyoda aynı bakış açısına sahip olduğumuzu görünce ortaya çok güçlü bir parça çıkacağına emindim. “Anakonda”nın alt yapısını kendisine dinlettiğimde ilk refleksi defterini alıp hemen söz yazmak oldu. Parçanın karanlık temasıyla birleşen polisiye bir hikaye oluştuktan sonra, harika bir kayıt süreci geçirdik ve ikimizin de içine sinen bir çalışma oldu” diyen Faruk Sabancı ayrıca; etnik elementlerin dans ve Hip-Hop ile birleştiği “Anakonda”nın hem Eypio’nun hem de kendi kariyeri için bir ilki temsil ettiğini söylüyor.

“Faruk Sabancı ile ortak çalışmamız olan “Anakonda”yı yeniliklere ve farklılıklara açık olan müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyorum. Yazın ruhuna yakışacak şekilde, enerjisi yüksek ve kaliteli bir iş oldu. Şarkının alt yapısını dinlediğimde sözler zaten kendiliğinden aktı… Faruk Sabancı ile çalışmaya başladığımız andan itibaren enerjimiz çok uydu. Etnik pop elementleri Hip-Hop ile birleştirdik ve ortaya çok keyifli bir iş çıktı” diyen Rap’in deneyimli ismi Eypio ise sözlerine şöyle devam ediyor: Hızlı ve güçlü bir çalışma sonucunda içimize sinen güzel bir parça yaptık. Umuyorum ki dinleyici de aynı keyfi bizimle paylaşacak.”

Etiketler: Eypio, müzikhaber

Abone Ol :