EXPO 2016’ya Temmuz ’da Yıldız Yağacak

Abone Ol :

EXPO 2016’ya Temmuz ’da Yıldız Yağacak

EXPO 2016’da bayram coşkusu yaşanacak​

“Çiçek ve çocuk” temalı EXPO 2016 Antalya, 9 günlük bayram tatilinde dopdolu ve renkli eğlencelerle hem Antalyalıları hem de tatilcileri ağırlayacak. Deep Purple ve Tarkan konserlerinin yanı sıra bayram boyunca Murat Dalkılıç, Hande Yener, Cengiz Kurdoğlu ve Zara da konser verecek. Akıllara durgunluk veren gösterileriyle sihirbaz Peter Marvey’in şovu da bayrama renk katacak.

22 Nisan tarihinde kapılarını açan Cumhurbaşkanlığı himayesindeki EXPO 2016 Antalya sergi alanı, gün boyu süren farklı etkinlik ve aktivitelerle bayram tatilinde de 10:00-02:00 arasında ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek. Türkiye’nin ilk EXPO’su olma özelliği taşıyan EXPO 2016 Antalya’da bayram tatili süresince birçok etkinlik yer alacak.


DEEP PURPLE VE TARKAN KONSER VERECEK


Bayramın birinci gününe denk gelen 5 Temmuz’da dünyanın en ünlü rock gruplarından Deep Purple Kır Aktivite alanında hayranlarıyla buluşacak. 1968 yılında kurulan ve bu tarihten itibaren rock müziğine yön veren ve yaşayan efsane olarak nitelendirilen grup, Antalya’da unutulmaz bir konsere imza atacak.
9 Temmuz’da ise ünlü sanatçı Tarkan kır aktivite alanında konser verecek. Son olarak “Ahdevefa” adını verdiği albümüyle hayranlarına sürpriz yapan Tarkan, 1992 yılından bu yana çıkardığı albümlerde yer alan hit parçalarını hayranlarıyla birlikte seslendirecek.


BAYRAMDA HER GÜN BİR KONSER VAR


EXPO 2016 Antalya’da bayram boyunca da konserler devam edecek. Turkcell büyük amfi tiyatroda 21:30’da başlayacak konserler ücretsiz olarak izlenebilecek. Bayramın 2. Günü olan 5 Temmuz’da Türk pop müziğinin sevilen ismi Murat Dalkılıç EXPO’da konser verecek. Dalkılıç, geçtiğimiz yıl mayıs ayında EXPO 2016 Antalya sergi alanını ziyaret etmiş ve ziyaretin anısına alana Sığla (Liquidambar oriantalis) ağacını dikmişti.
Bayramın 3. Günü olan 7 Temmuz’da ise neredeyse her şarkısıyla müzik listelerinde kendine yer bulan ve gençlerin beğeniyle dinlediği Hande Yener sahne alacak. Turkcell büyük amfi tiyatroda hayranlarıyla buluşacak olan şarkıcı hit parçalarını dinleyenlerle birlikte seslendirecek. Şarkıcı ve söz yazarı Hande Yener de geçen yıl Haziran ayında EXPO 2016 Antalya sergi alanını ziyaret ederek, alana Maclura Pomifera (Yalancı kızıldereli portakalı) dikmişti. Yener, bu ziyaretinde “Proje bittiğinde burada gururla tekrar bulunmak isterim” demişti.


Bayram tatili süresince EXPO 2016’da konser verecek bir diğer isimse taverna müziğinin önemli isimlerinden olan Cengiz Kurdoğlu. Kurdoğlu 8 Temmuz’da Turkcell Büyük amfi tiyatroda konser verecek. Bayram tatilinin son günü olan 10 Temmuz’da ise Türk halk müziği sanatçısı Zara hayranlarıyla buluşacak.


EXPO 2016 BAYRAMDA 15 TL
Sergi alanına gelen ziyaretçiler, Türkiye’nin Eyfel’i olarak adlandırılan ve Antalya’nın sembolü haline gelen 100.7 metre yüksekliğindeki Turkcell EXPO Kulesi’nde de hem alanı panoramik olarak izleyebilecek, hem de hatıra fotoğrafı çekebilecek.
2-10 Temmuz tarihleri arasındaki 9 günlük resmi Ramazan Bayramı süresince EXPO 2016 Antalya’ya gelen yetişkinler 15 TL, 14-25 yaş arası ziyaretçiler 10 TL, 8-13 yaş arası çocuklarsa 5 TL ödeyerek alanı gezebilecek.

Etiketler: 0

Abone Ol :