EXPO 2016, Orhan Gencebay Şarkılarıyla İnledi!

Abone Ol :

EXPO 2016, Orhan Gencebay Şarkılarıyla İnledi!


Expo 2016 Antalya'da "Orhan Gencebay birlik ve beraberlik gecesi" düzenlendi. Kral grubu genel yayın koordinatörü Mehmet Akbay sunum yaptığı gecede sahneye çıkan ünlü sanatçılar Orhan Gencebay şarkıları seslendirdi. Gecenin finalinde ise sahneye Orhan Gencebay çıktı. "Bu gece gönüllerin birliği gecesi, vatan aşkının gecesi, bu gece aşkların gecesi" diyen Gencebay, sanatçı dostlarına ve izleyenlere teşekkür etti.

"Orhan Gencebay Birlik ve Beraberlik Gecesi"nde Manga, Berksan, Cengiz Kurtoğlu, Ferhat Göçer, Hande Yener, Kıraç, Kutsi, Nükhet Duru, Rafet El Roman, Seksendört, Tan, Ümit Besen, Volkan Konak, Yavuz Bingöl, Zara ve Zerrin Özer sahne aldı.
Orhan Gencebay teşekkür etti
Programın sonunda ise sahneye usta sanatçı Orhan Gencebay çıktı. Gencebay, "Batsın Bu Dünya" ve "Gelin Birlik Olalım" şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Gecede kendisini yalnız bırakmayan sanatçılara teşekkür eden Gencebay, "Bu gece gönüllerin birliği gecesi, vatan aşkının gecesi, bu gece aşkların gecesi" diye konuştu.
Sanatçı dostları ve hayranlarıyla birlikte olmaktan son derece mutlu olduğunu dile getiren sanatçı, "Bu güzel günde sizlerle beraber olduğum için son derece mutluyum, gururluyum, sizleri çok seviyorum” dedi. Gencebay, kendisiyle özdeşleşen “Berhudar olun” sözüyle herkese teşekkür etti.

Yeni bestesinin sözlerini okudu
Gencebay birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği gecede Türkiye sevgisini anlattığı yeni bestesinin sözlerini de sevenleriyle paylaştı. Gencebay’ın yeni bestesinin sözleri şu dizelerden oluşuyor;
“Sen benim cennetim, hür vatanımsın/Sen ecdadımın yadigarısın/Varlığım uğruna armağan olsun/Vatanım, toprağım, canım Türkiyem/Hem ekmeğim hem suyumsun/Vazgeçilmez namusumsun/Aşığınım, dünya duysun canım Türkiyem/Uğrunda can veren canlarımız var/Çıktık sonsuza bayrağımızla/Allah'ın yolunda imanımızla/Biz bize yeteriz canım Türkiyem/Hem ekmeğim hem suyumsun/Vazgeçilmez namusumsun/Aşığınım, dünya duysun canım Türkiyem."

Uzun süre alkışlanan Gencebay’a gecenin sonunda EXPO 2016 Antalya’da “Küçük Ağa Sihirli Ormanda” oyununu sahneleyen oyuncu Emir Berke Zincidi ve arkadaşları çiçek verdi. Orhan Gencebay, hayranlarını selamlayarak sahneden ayrıldı.

Etiketler: 0

Abone Ol :