Etimesgutlular Gökhan Özen'in Acısını Paylaştı!

Abone Ol :

Etimesgutlular Gökhan Özen'in Acısını Paylaştı!

Etimesgut Belediyesinin düzenlediği 15. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivalinin 2. Gününde, sanatçı Gökhan Özen sahne aldı. Özbekistan, Doğu Türkistan, Kahramanmaraş ve Yozgat kültür ve sanat etkinliklerinin ardından sahneye çıkan sanatçıya ilgi büyük oldu.
Babası Osman Nuri Özen’i kaybeden sanatçı, babasını toprağa verdiği günün ertesi akşamında konser verdi. Özen, konsere çıkmadan önce çok düşündüğünü, aile büyüklerine danıştığını belirterek, “Ankara’da doğdum, babam Ankaralıydı. Büyüdüğüm bu şehrin insanlarıyla bir araya gelirsem acım hafifler diye düşündüm. Sizlere verilmiş bir sözüm vardı. Sizlerden babam için Fatiha istiyorum. Dua istiyorum” dedi. Türk Beyleri Kent Meydanını dolduran on binlerce başkentli, Gökhan Özen’in babası Osman Nuri Özen için dua etti.
Alkışlarla sanatçının acısını paylaşan başkentliler, sanatçıyı duygulandırdı. Konsere güneş gözlüğüyle çıkan Özen, sevilen parçalarını Ankaralılar için seslendirdi. Hareketli ve duygusal parçalarla müzik ziyafeti sunan Özen, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Konser sonunda Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, sanatçıya baş sağlığı dileklerini ileterek günün anısına plaket verdi.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Etimesgut Belediyesinin düzenlediği 15. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivalinin 2. Gününde, sanatçı Gökhan Özen sahne aldı. Özbekistan, Doğu Türkistan, Kahramanmaraş ve Yozgat kültür ve sanat etkinliklerinin ardından sahneye çıkan sanatçıya ilgi büyük oldu. Babası Osman Nuri Özen’i kaybeden sanatçı, babasını toprağa verdiği günün ertesi akşamında konser verdi. Özen, konsere çıkmadan önce çok düşündüğünü, aile büyüklerine danıştığını belirterek, “Ankara’da doğdum, babam Ankaralıydı. Büyüdüğüm bu şehrin insanlarıyla bir araya gelirsem acım hafifler diye düşündüm. Sizlere verilmiş bir sözüm vardı. Sizlerden babam için Fatiha istiyorum. Dua istiyorum” dedi. Türk Beyleri Kent Meydanını dolduran on binlerce başkentli, Gökhan Özen’in babası Osman Nuri Özen için dua etti. Alkışlarla sanatçının acısını paylaşan başkentliler, sanatçıyı duygulandırdı. Konsere güneş gözlüğüyle çıkan Özen, sevilen parçalarını Ankaralılar için seslendirdi. Hareketli ve duygusal parçalarla müzik ziyafeti sunan Özen, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Konser sonunda Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, sanatçıya baş sağlığı dileklerini ileterek günün anısına plaket verdi. @gokhanozenonline #kralmüzik

Kral Pop (@kralpop)'in paylaştığı bir gönderi (

)

Etiketler: 0

Abone Ol :