Ercan Saatçi'den Özel Açıklamalar!

Abone Ol :

Ercan Saatçi'den Özel Açıklamalar!

20 Yılın ardından Albüm Geliyor...


Ercan Saatçi ile geçtiğimiz gün yeni projeleriyle ilgili özel bir röportaj gerçekleştirdik. Yirmi yıl aranın ardından çıkardığı single çalışmasıyla ilgili sorularımızı yanıtlayan Ercan Saatçi, bu single çalışmasının ardından Eylül ayında yayınlayacağı yeni albümünün müjdesini verdi. 
İlk Bestem İngilizce Bir Şarkıydı !


Röportajımızdan kariyerinin ilk günlerinden gelecekte gerçekleştirmeyi planladığı çalışmalarıyla ilgili de konuşan Ercan Saatçi, Merhum Yavuz Çetin’le birlikte kurdukları  Ercan - Yavuz - Vahe grubunda iken, “I will cry” isimli bir ingilizce şarkı bestelediğini ve bu şarkının ilk bestesi olduğunu söyledi. Bu şarkının ardından birçok ünlü sanatçının seslendirdiği besteler yapan Ercan Saatçi uzun bir süre müziğe ara vermiş ve hayranlarını üzmüştü.


Yirmi Yıl Sonra Yeni Single !


Yirmi yıl aradan sonra gelen “Seni Görmeyeli” isimli yepyeni bir single ile müzikseverlerin karşısına çıkan Ercan Saatçi bu single’nın ardından bir de albüm müjdesi verdi. Bu albüm fikrinin bir anda, bir iddia uğruna ortaya çıkmadığını, aksine 10 yıldır bu albümü planladığını söyleyen Ercan Saatçi, çalışmasını Kasım ayında müzikseverlerle buluşucağını açıkladı.


Albümün içeriği ile ilgili de konuşan usta sanatçı, kariyeri boyunca imza attığı birçok hit şarkıya bu albümünde yer vereceğini söyledi. Ercan Saatçi, ünlü sanatçılara verdiği bu besteleri kendi yorumuyla yeni albümünde seslendireceğinin müjdesini verdi.

En Büyük Ayıbı Kendime Yaptım


Ercan Saatçi, müziğe Neden 20 yıl ara verdiğini şu sözlerle açıkladı :


“Çok faktör var o dönem evlilik vardı, başka bir iş hayatı vardı, müzik sektöründeydim yine müzikten ayrı  hiçbir iş yapmadım. Doğan Music Company’yi kurmuştum. Uzun süre bu kulvarda devam ettikten sonra hisselerimi devredip daha butik bir şey yapmaya karar verdim. O süreçte kendimi çok ihmal ettim. En büyük ayıbı kendime yaptım o dönemde de albüm yapabilirdim.”

Etiketler: 0

Abone Ol :