Emre Aydın'la Çok Özel!

Abone Ol :

Emre Aydın'la Çok Özel!

Çocuğum belki isimli şarkısını geçtiğimiz günlerde müzikseverlerin beğenisine sunan Emre Aydın, bir çok yeni proje hazırlığında. Gerçekleştirdiğimiz röportajda Emre Aydın, yeni film projesinden ingilizce şarkılara, 6. Cadde albümünden yeni klibine bir çok konuda sorularımızı yanıtladı.

Çocuğum belki ne zaman ortaya çıktı? Hikayesi nedir?
“ ‘Çocuğum Belki’ yi ben geçtiğimiz yıl yazmıştım. Ege’de geçen uzun metraj bir film yapma düşüncem vardı. O filmin sountrack’i olabilecek bir şarkı yapmak istedim. İçerisinde İzmir ezgileri olan bir şarkı olması gerekiyordu. Ve bu şarkı ortaya çıktı. Film çekmekten  o dönem için vaz geçtik ancak şarkıyı paylaşmak istedik. “

Bu şarkıyla ilgili nasıl tepkiler alıyorsunuz?
“Şarkının sözü ve müziği bana ait. Şarkının kayıtlarını İsveç’te tamamladık. Bu şarkı benim kariyerimde “Soğuk Odalar” gibi “Hoşçakal” gibi çıkıp hemen hit olan bir şarkı oldu. Akıbetini zaman gösterecek ama gelen tepkiler beni çok mutlu etti.”
Klibin Sanat Yönetmeni Eşim

Siyah-beyaz bir klip tercih ettiniz. Kliple ilgili neler anlatırsınız?
“Çocuğum Belki” isimli şarkının klip yönetmenliğini de ben üstlendim. İlk kez bir siyah-beyaz klip çektim. Bence şarkıların renkleri var ve bu şarkı siyah-beyaz bir şarkı. Soundların, frekansların renkleri var bence. Bu şarkının klbini başından beri siyah-beyaz hayal etmiştim zaten. Siyah-beyaz klip kendi içinde hem çok iddiasızdır. Ancak siyah beyaz klip izlerseniz o şarkıyla ilgili hemen bir fikriniz olur. Ben hiç siyah- beyaz klibimin olduğunun farkında değildim. Çok yakıştığını düşünüyorum. Klibin sanat yönetmenliğini eşim Eda Aydın yaptı. Kostümler de eşime ait. Şile, Ömerli’de çektik klibi. Şarkının önüne geçmeyen küçük hikayeler anlatan bir klip oldu.”
Albüm Çıkınca Çok Kavga Çıkacak

6. Cadde albümü ne zaman çıkacak, içerikte neler olacak?
6. Cadde’nin albümü hazır. İngilizce işleri de istikrarlı bir şekilde  devam edeceğim. Hayallerim var bu konuda, gerçekleştirene kadar devam etmetyi düşünüyorum. 6. Cadde albümü, elektronik bir albüm. 6. Cadde albümü çıktığında çok kavga çıkacak. Benim sevenlerimin kabullenmesi adına. Yani çok alternatif bir tarzda albüm. Tarzımın çok dışında aslında. Ama kendine has bir iş. Ticari bir iş değil. Çok özenerek yaptığımız bir iş.

Yeni film var mı ufukta?
Senaryo aşamasında olduğumuz bir film var. Emrah Kaman ve Murat Kaman ile çalışıyoruz senaryo üzerinde. Bu kez korku filmi değil. Yakın bir zamanda netleşmeye başlayacak.

 

YASİN ŞİŞMAN

Etiketler: 0

Abone Ol :