Emre Aydın'dan Özel Açıklamalar!

Abone Ol :

Emre Aydın'dan Özel Açıklamalar!

Emre Aydın, geçtiğimiz gün Pınarhisar Belediyesi’nin düzenlediği 8. Kültür, Sanat ve Gençlik Festivali’nde konser verdi.

Sahne öncesi sorularımızı yanıtlayan sanatçı, Pınarhisar’lı müzikseverlere sevilen şarkılarından oluşan bir repertuvar hazırladığını söyledi.

Geçtiğimiz yıl eşi Eda Hanım ile dünya evine giren sanatçı, çocuk düşünüp düşünmedikleri sorusuna ise şu sözlerle yanıt verdi: “Biz hiç çocuk üzerine konuşmuyoruz. Eşim ve ben çocukları çok seviyoruz. Ama hiç çocuk konusu gündeme gelmedi. Şu anda çocuk düşünmüyoruz. Zaman ne gösterir bilmiyorum. Belki de hiç düşünmeyiz. Ama şu aşamada bizim için zor olur. Çünkü çocuk yapmak dünyaya bir çocuk getirmek değildir sadece. Onun en iyi şekilde yetiştirmek bizim sorumluluğumuzda. Şu aşamada evliliğimi yaşamak istiyorum. Çocuk çok ayrı bir konu başlığı. “Neden olmasın” ola da bilir, ve yine “Neden olmasın” belki de hiç olmayabilir...

Yeni projelerine de değinen Emre Aydın, Seksendört’ün solisti Tuna Velibaşoğlu’nun düzenlediği “Beni Vurup Yerde Bırakma” isimli slov bir şarkıyla müzikseverlerin karşısına çıkmayı planladığını söyledi. Emre Aydın, kendisinin yönetmenliğini üstleneceği iki komedi filmiyle de yeniden beyaz perdede olacağını açıkladı. Filmlerden birinde oynamayı da düşünen Emre Aydın'ın, oyunculuk performansı ise merak konusu!

Etiketler: 0

Abone Ol :