Emir Can İğrek'ten Anlamlı Davranış!

Abone Ol :

Emir Can İğrek'ten Anlamlı Davranış!

 

Çalışmaların tamamlanmasıyla okuldaki öğrenciler, zeka oyunları oynayıp, kitap okuyacakları ortama kavuştu.

"GÖNLÜMÜZ HEP BURADA OLACAK"

Kütüphanenin açılışını çocuklar ve velileriyle gerçekleştiren şarkıcı İğrek, yaklaşık 2 ay süren çalışmayla her yaştan çocuğun yararlanabileceği bir kütüphane kurduklarını söyledi. Arkadaşının anısını burada yaşatacaklarını anlatan İğrek, "Bugün çok değişik duygular içindeyim. Ne yapacağımı bilemiyorum. İlk kez böyle güzel bir etkinliğin içindeyim. Çok heyecanlandım. Bizim için de öğrenciler için de çok anlamlı. Yolaşan köyü artık bizim hikayenin bir parçası. Onur Can'ın ismi artık burada yaşayacak. Gönlümüz hep burada olacak" dedi.

4Emir Can İğrek tekne kazasında kaybettiği arkadaşının anısını Van'da yaşatacak - 4

"BU KÜTÜPHANE YİNE HAKİM, DOKTOR VE SAVCI YETİŞTİRECEK"

Okul müdürü Elek de görev yaptığı okulda daha önce savcı, hakim, doktor ve öğretmenlerin eğitim gördüğünü söyledi. Bunun devam etmesi için çaba gösterdiklerini dile getiren Elek, "Ülkeyi kurtaranların her zaman zor şartlarda okuyan çocuklar olduğuna inanıyorum. Öğrencilerim çok zeki ve çok iyi yerlere geleceklerine inanıyorum. Okumak için mücadele ediyorlar. İyi yerlere gelebileceğini düşündüğümüz bu öğrenciler, bu kütüphanede yetişecek. Bu kütüphane yine hakim, doktor ve savcılar yetiştirecek. Bu anlamda çok mutluyuz" diye konuştu.

Sınıf öğretmeni Berivan Kandemir ise "Burası daha önce atıl durumdaydı. İğrek'in destekleriyle kütüphaneye dönüştürdük. Çocuklarımıza bir desteğimiz olsun istedik. Kütüphanemizi boyadık, çocuklar için faydalı olmak istedik. Çocuklarımıza birçok kitap gönderildi. Hem biz mutluyuz hem de çocuklar çok mutlu" ifadelerini kullandı.

 

Etiketler:

Abone Ol :