Emir Can İğrek'ten 12 Şarkılık Albüm!

Abone Ol :

Emir Can İğrek'ten 12 Şarkılık Albüm!

 Emir Can İğrek, 12 şarkıdan oluşan “Parti İptal” adlı yeni stüdyo albümünü müzik severlerin beğenisine sunuyor.  Albümün çıkış şarkısı “Çağır” 90’lar Türk Pop Müziği referanslı tınılarıyla, Emir Can İğrek dokunuşunun güçlü bir birleşimi. Dinleyiciler kendilerini bu yaz “Çağır” ın dans ritimlerine ve aşk çağrısına bırakacak.

23-06/02/album-kapagi.jpg

“Parti İptal” albümünde yer alan “Bıçaklandım”, “Zelzele Hanım”, “Can Dostum” gibi kült olmaya aday Emir Can İğrek şarkılarıyla dinleyici, tıpkı eğlenceli bir partinin beklenmedik şekilde iptal olması gibi önce eğlence ve mutluluğu sonra hüznü bir arada hissedecek. Albümdeki tüm şarkıların söz ve bestesi Emir Can İğrek’e; düzenlemeleri ise Yiğit Avcı’ya ait. Albümün çıkış şarkısı “Çağır” ın video klibi Hypers  Production’dan Mali Ergin yönetmenliğinde çekildi.

Emir Can İğrek’in “Parti İptal” adlı yepyeni albümü 02 Haziran Cuma itibariyle müzik piyasasının güçlü şirketlerinden Hypers Music etiketi ile tüm dijital platformlarda ve albümün çıkış şarkısı “Çağır” ın video klibi ise Emir Can İğrek kanalında yayında!

Etiketler:

Abone Ol :