Elvan Elvan'dan Yeni Single!

Abone Ol :

Elvan Elvan'dan Yeni Single!

''Elvan Elvan'' yeni şarkısı ''Lacivert Akşamlar''ı dinleyicisiyle buluşturdu. Sanatçının, yeni şarkısının da sözü & müziği kendisine ait. Müzik direktörlüğünü Hakan Güngör'ün üstlendiği şarkının aşk dolu alt yapısı ise Faruk Paker imzası taşıyor.

''Lacivert Akşamlar''ın sevgililer gününe yakışır, film tadında, sürükleyici klibini ise başarılı yönetmen Efe Cansoy çekti. Klip; İstanbul'da kalabalık bir cast ve profesyonel dansçılar eşliğinde 1 günde tamamlandı.

Sevgililer gününde dinleyebileceğiniz romantik şarkılar listelerinde zirveyi zorlayacak ''Lacivert Akşamlar''; aşk dolu sözleriyle de dinleyicisini büyüleyecek.

''Elvan Elvan''; yeni şarkısı ile ilgili duygularını ise şu sözlerle dile getirdi;

“Sevgi; tüm canlıların varoluşundan beri insanları, canlıları birbirine bağlayan sıcacık bir duygudur. İnsan birini sevince nereye giderse gitsin; her yerde, her zaman sevdiklerini gönlünde, aklında, ruhunda taşır ve hisseder. Hayat sevgiyle ve sevdiklerimizle güzelleşir. Kendini, insanları ve canlıları sevip koruyan bireylerin sevgi ile büyüttüğü, güzelleştirdiği bir evrende; barışla, huzurla yaşamak dileğiyle… Sevgililer gününüz kutlu olsun. Sevdiklerinize sadece bugün değil; her gün “Seni Seviyorum” demeyi; her günü sevdiklerinizle çok özel bir gün olarak yaşamayı ihmal etmeyin. Sizleri seviyorum.''

''Elvan Elvan''ın yeni projesi ''Lacivert Akşamlar'' Samuray Müzik etiketiyle ve Avrupa Müzik dağıtımıyla tüm müzik platformlarında ve klibi Müzik Play YouTube kanalında yayında!..

Etiketler:

Abone Ol :