''Ege Kızı'' Sıla Mabedini Mest Etti!

Abone Ol :

''Ege Kızı'' Sıla Mabedini Mest Etti!

Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda Kerki ve Solfej’in düzenlediği yaz konserleri kapsamında Egeyi karış karış dolaşan Sila'yı, turnenin üçüncü konseri olan Çeşme Amfi Tiyatro'da mahşeri bir kalabalık karşıladı...

‘On’dan Kalan Şarkılar’ konseptiyle büyük beğeni toplayan ve Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde gerçekleştirdiği yedi konserin ardından geçtiğimiz günlerde Ege Turnesine çıkan başarılı popçu Sıla, serinin üçüncü performansında Çeşme Afi Tiyatro'da muhteşem bir konsere imza attı.
Biletleri günler öncesinden tükenen konseri dinlemeye gelenler arasında başarılı popçunun anneannesi Süheyla Balaban, Türk müziğinin güçlü sesi Selami Şahin ve eşi Didem Şahin, Ebru Akel ve oğlu Eren Sancak gibi isimlerde yer alırken, konser günü organizasyon yetkilileri tarafından satışa sunulan ek kontenjan biletleri de dakikalar içerisinde tükendi. Konser alanının üst tarafında yer alan tepeleri tribün haline getiren Sıla hayranları ''Sıla sevgisi sınır tanımaz'' dedirtecek şekilde tüm şarkılara alanı hınca hınç dolduran binlerce kişilik koro ile birlikte eşlik etti.
Konser alanını dolduran binlerce hayranını ''Size kavuşmak için gün saydık. Böylesine coşkulu bir kalabalık karşısında şarkı söylemek her sanatçıyı heyecanlandırır ancak inanır mısınız ben çok rahatım. Çünkü ben Ege Kızıyım. Sizin kızınızım...'' sözleri ile seyircilerini selamlarken büyük bir alkış tufanı kopardı.
Her zaman olduğu gibi konserini bekâr, platonik, kavuştular, daraldılar, ayrıldılar ve parti şarkıları olmak üzere altıya ayıran başarılı popçu, ''Bugün kıymetli anneanneciğim burada. O benim değerlim. Her şeyim... Biliyorum ilk bölümlerde canı çok sıkılacak ancak konserin sonlarına doğru oda bize eşlik edecektir diye düşünüyorum.'' diyen Sıla, gece boyunca bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile göz doldurdu.
Sahnede kullandığı mikrofonlara isim vermesi ile bilinen Sıla, bir süredir kullandığı kırmızı mikrofonunun adını soran bir dinleyicisine ''Hoşunuza gideceğini düşünüyorum. Tanıştırayım... Kendisinin adı Alsancak. Ege kızından ne beklersin?'' cevabını veren başarılı popçu, bir kez daha büyük bir alkış tufanı koparmayı başardı.
Konserin son bölümünde ''partili goy goy şarkılar'' adını verdiği şarkılarla coşkuyu ikiye katlayan Sıla, sahneye davet ettiği hayranları ile karşılıklı dans ederek coşkuyu ikiye katlarken akıllardan uzun süre silinmeyecek bir konsere de imzasını atmış oldu.

Etiketler: 0

Abone Ol :