Edis 2. Kez Harbiye Sahnesine Çıktı!

Abone Ol :

Edis 2. Kez Harbiye Sahnesine Çıktı!

Edis, Kral Pop Radyo Medya Sponsorluğunda Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen  “Turkcell Yıldızlı Geceler” kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verdi

Ünlüler Bu Konserde Buluştu

 2 buçuk saati aşkın süre boyunca sahnede kalan genç şarkıcıyı dinleyenler arasında Gülşen, Ozan Çolakoğlu, İrem Derici, Tuba Ünsal, Haluk Levent, Toygar Işıklı gibi ünlüler de vardı. Edis’i annesi Sevil Görgülü ile babası Ayhan Görgülü de ön sıradan izledi.

Oğlumla Gurur Duyuyorum

Konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Sevil Görgülü, “Oğlumla gurur duyuyorum. Küçüklüğünden bugüne kurduğu hayallerine ulaştı. Çok çalışıyor. Bizi gururlandırıyor” dedi.

İrem, Bir Evlilik Şarkısı Mı Yapsak?

Edis, sahneden konuklar arasındaki İrem Derici’ye de gönderme yaptı. Edis, “İrem, her yerde bana evlilik teklif ediyorsun. Bir evlilik şarkısı da beraber mi yapsak?” diyerek düet teklifinde bulundu.

Sürpriz Düet

Konserin sonlarına doğru Gülşen’i sahneye davet eden Edis, Gülşen’in “Dan Dan” şarkısını şarkıcıyla birlikte söyledi. Şarkının bitiminde Edis, ünlü şarkıcıya “Hep yanımdaydın, seni çok seviyorum” dedi. Gecenin sonunda ise Edis, “Ayrılmak çok zor. Bıraksalar bir saat daha kalırım. Mükemmel bir gece yaşattınız ben ve ekibime. Çok teşekkürler” şeklinde konuştu.

 

Etiketler: 0

Abone Ol :