Ebru Yaşar'dan 25. Yıla Özel Belgesel

Abone Ol :

Ebru Yaşar'dan 25. Yıla Özel Belgesel

Ebru Yaşar, ekip arkadaşlarının müzik yaşantısındaki 25. yılına özel bir belgesel hazırladıklarını ilk kez açıkladı. İstanbul'da bir mekanda verdiği konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ebru Yaşar, gelecek projeleri hakkında konuştu. 

 

Belgesel Sürprizi

Ebru Yaşar ekip arkadaşlarının müzik yaşantısındaki 25. yılına özel bir belgesel hazırladıklarını ilk kez açıklarken, “ Ekip olarak bu konuda bana çok baskı yapıyorlar. Benim 25 yıldır yanımda olan arkadaşlarım var. Benimle beraber kader birliği yapmış arkadaşlarım var. Ellerin de arşivler var. Kamera arkamız var. Çekmiş oldukları şeyler var. Çok istiyorlar böyle belgesel tadında mini bir şey yapmak. Bakalım bir yandan sürekli çekiyorlar. Bazen uyuyor, bazen uyumuyor sürekli çekiyorlar bakalım ne çıkacak? “ itirafında bulundu. 

Yeni süprizler olabilir

Yaşar, hayranlarına yeni süprizleri olacağını müjdelerken, “Yeni albüm isterim. Çok fazla ara vermek istemem. Birkaç şarkı var, çok sevdiğim, çok içim ısındı. Bakalım belki yazı bekleriz, belki yazı bitiririz. Belki bayrama belki seyrana ne zaman gelir bilmiyorum. Bana dokunan bir iki şarkı var şu anda. Bu süpriz de olabilir her an her şey olabilir” dedi. 

Etiketler: ebruyaşar

Abone Ol :