Dört Dünya Starı Sezen Aksu Bestesinde Buluştu!

Abone Ol :

Dört Dünya Starı Sezen Aksu Bestesinde Buluştu!

Dört Dünya starı, Sezen Aksu tarafından bestelenen ve Tarkan'ın ilk defa seslendirdiği 'Şımarık' şarkısını birlikte seslendirdi.

DJ R'AN tarafından aranje edilen şarkıyı Türkiye'de Bumpy Ride şarkısıyla tanınan Mohombi, The Power Şarksıyla tanıdığımız SNAP Grubu'nun elemanlarından Big Ali ve son bir yıla damgasını vuran ve Türkiye listelerinden halen 'Ego' şarkısıyla tanıdığımız Willie William birlikte seslendirdi ve klibinde yer aldı. Türkiye, Türk Cumhuriyetleri, Balkanlar ve Yunanistan'da  ABD'li Caretta Records ve 2645 İstanbul ortak etiketiyle bugün yayınlanan şarkının video klibi tüm dünya müzik televizyonlarında gösterilmeye başlandı.
4 Farklı versiyonu bugün ilk kez ve sadece fizy.com'da  yayınlanan şarkı, bu yıl klüplerin ve DJ'lerin gözbebeği olma iddiasında..
Yurtdışı PR çalışmaları Swat Entertainment tarafından yapılan projeyi, önümüzdeki günlerde yine ölümsüz bir Türk bestesini 3 farklı sanatçının birlikte seslendireceği başka bir proje takip edecek.
Buna ek olarak Nijeryalı pop müzik bestecisi ve yorumcusu Paul Play de 2645 İstanbul sanatçıları arasında yer aldı. Sanatçıyla 2 single 1 düet anlaşması yapıldı. Düette Paul Play'e yine bir Türk sanatçı eşlik edecek.

Etiketler: 0

Abone Ol :