‘’Doğuştan İyi Bir Gelecek, Doğuş ile Gelecek’’

Abone Ol :

‘’Doğuştan İyi Bir Gelecek, Doğuş ile Gelecek’’

Doğuş Grubu’nun ‘’Doğuştan İyi Bir Gelecek, Doğuş ile Gelecek’’ sosyal sorumluluk vizyonuyla 2015 yılında hayata geçirdiği Sanata Bi Yer platformunun ikinci sergisi, 21 Haziran Perşembe akşamı Leica Galeri İstanbul’da sanat ve cemiyet hayatının seçkin isimlerinin katılımıyla gerçekleşen açılış daveti ile sanatseverleri bomontiada’da ağırladı.

Doğuş Grubu’na ait restoran, otel, otomotiv showroomlarının genç sanatçı adaylarının işleriyle birer galeriye dönüştüğü Sanata Bi Yer platformu ‘’Çünkü Sanat Alan İster’’ düşüncesinden yola çıkarak 2015 yılından bu yana sanatseverlere ulaşılabilir “sanat” sunuyor.

Üniversite öğrencilerinin sanatsal çalışmalarını Doğuş Grubu bünyesindeki çok sayıda mekanda sergileme fırsatı sunan Sanata Bi Yer platformunun ikinci sergisi geçtiğimiz akşam bomontiada’daki Leica Galeri İstanbul’da gerçekleşen bir açılış davetinde sanatseverler ile genç sanatçı adaylarını buluşturdu. Sanata Bi Yer Sergi’18 açılış davetine; Ahmet İren, Ali Kerem Bilge, Ali Ersan Duru, Beste Kökdemir, Derya-Yunus Büyükkuşoğlu, Ferhan İstanbullu, Mustafa Taviloğlu, Maria-Yahşi Baraz, Selda- Aclan Acar, Tamer Yılmaz, Tülin Şahin, Ünal Uzun gibi sanat ve cemiyet hayatının seçkin isimleri katıldı.

Sanata Bi Yer platformunun bu yılki sergisi, 22-24 Haziran tarihleri arasında bomontiada avlu’da bir pop-up sergi ve eş zamanlı olarak Leica Galeri İstanbul’da gerçekleşen ‘’Sanata Bi Yer 18’’ sergisi ile çalışmalarını platformun web sitesine yükleyen öğrencilerin sanat üretimlerine yer veriyor. Türkiye’nin farklı üniversitelerinden 28 genç sanatçı adayının çalışmalarına yer veren seçkide resim, heykel, fotoğraf, baskı-edisyon gibi farklı disiplinlerde üretilen işler yer alıyor.

Sanata Bi Yer Sergi’18, 22-24 Haziran tarihleri arasında bomontiada Leica Galeri İstanbul’da görülebilir.

Etiketler: 0

Abone Ol :