Doğuş: Uykusuzum Her Gece...

Abone Ol :

Doğuş: Uykusuzum Her Gece...


Sanat dünyasının sevilen ismi Doğuş ile yeni klibi “Aklında Bulunsun” ile ilgili konuşmak üzere bir araya geldik. Sevilen şarkıcı, yeni klibinin yanı sıra ikiz bebekleriyle ilgili bir çok bilinmeyenle ilgili sorularımızı yanıtladı.
 

“Aklında Bulunsun” isimli klibinizi anlatır mısınız?

100 kişilik bir ekiple çekilen tam bir yaz klibi oldu. Klipte Küba’dan dansçılar bile geldi. Erkan Nas yönetmenliğinde çekilen bir klip oldu. Klip çekimlerinde kalabalık bir ekip çalışmasına rağmen zorlanmadık. Çünkü Beykoz Kundura Fabrikası’nda profosyonel bir ekiple gerçekleştirildi çekimler.

Şarkıyı ilk dinlediğimde hemen hemen ezberledim. Bu bir avantaj sanırım sizin için. Hedefleri büyük olan bir çalışma mı?


Şarkı çok bizden bir şarkı, çok iyi yerlere geleceğini düşündüğüm slogan olacak bir şarkı. “Allah affeder çünkü kulusun, ben affetmem aklında bulunsun” şeklinde sözleri şarkının... Yazın şarkısı olma potansiyeli yüksek bir şarkı.
 

Gelelim bebeklere... Babalık hissini tattınız? Neler anlatacaksıznız bize? Neler değişti yaşantınızda?


42 yaşında babalık duygusunu tattım. Mükemmel bir duygu. Dünyalara bedel bir duygu. Bir de ikiz babasıyım malum. Biri ağlıyor diğeri de başlıyor. Biri susuyor diğeri de susuyor. Eşime tek yardımım çokukların gazını çıkartmak. Çünkü ev çok kalabalık. Bana fırsat kalmıyor.... Zorlukları da var elbette, “uykusuz her gece.” İkiz çocuklarım kucağımda bir konsere çıkma hayalim var. Bu nu da yaşamayı istiyorum.
 

Etiketler: 0

Abone Ol :