Derya Uluğ Kıbrıs'ta Sahneye Çıktı!

Abone Ol :

Derya Uluğ Kıbrıs'ta Sahneye Çıktı!

Derya Uluğ, Kuzey  Kıbrıs’taki ilk canlı performansını gerçekleştirdi. Günlerdir ağır ilaçlarla ayakta durduğunu söyleyen Derya Uluğ, hastalığının yoğunluktan olmadığını söyleyerek ‘’Nazara geldim’’ dedi.

Sahneye taşıyan şarkısı ‘’Okyanus’’ ile çıkan Derya Uluğ, çok yoğun günler geçirdiğini ve gece için özel bir repertuvar hazırladığını söyledi. Hayranlarının büyük ilgisi ile karşılaşan Derya Uluğ, ‘’Okyanus’’ ve ‘’Canavar’’ şarkıları sonrasında Kayahan, Sıla, Sezen Aksu, Sertab Erener, Ebru Gündeş, Yıldız Tilbe ve Orhan Gencebay şarkılarından oluşan bir sahne performansı sergiledi. Derya Uluğ, çok yakın bir zamanda çıkacak olan Yıldız Tilbe proje albümünde ‘’Sana Değer’’ şarkısını seslendireceğinin müjdesini de verdi.

Sahne öncesi gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Derya Uluğ’un rahatsızlığı gözden kaçmadı. Günlerdir ağır ilaçlarla ayakta durduğunu belirten Derya Uluğ, hastalığının yoğunluktan olmadığını, nazara geldiğini belirtti. Çok yoğun günler geçirdiğini belirten Derya Uluğ, bir soru üzerine, ciddi bir ‘’Survivor’’ izleyicisi oluğunu belirterek yarışmacılardan İlhan Mansız’ın duruşunu çok beğendiğini, Adem ve Sema’yı başarılı bulduğunu söyledi.

Etiketler: 0

Abone Ol :