Derya Uluğ İsfanbul'da Sahneye Çıktı!

Abone Ol :

Derya Uluğ İsfanbul'da Sahneye Çıktı!

Kral Pop Radyo Medya Sponsorluğunda gerçekleşen İsfanbul Açık Hava Konserleri’nin son konuğu Derya Uluğ oldu. İstanbul’ da uzun süre sonra halk konseri veren Uluğ, soğuk havaya rağmen şarkılarıyla herkesin içini ısıttı. Konserinde kırmızı Tolga Çam imzalı elbisesiyle göz dolduran Derya Uluğ, sahne öncesi yaptığı açıklamalarda sürprizlerinden bahsetti.

Derya Uluğ, "Yeni albüm 2019 bahar döneminde çıkacak. 10 şarkıdan oluşacak albüm için çok heyecanlıyım. Bu dönemde albüm çıkarmak büyük bir risk ama benim gibi müzisyen ruhuyla hareket eden her sanatçı albüm çıkarmayı ister. Bu albümde çok farklı tarzda şarkılar olacak. Herkes beklentisini ona göre oluştursun" dedi.

"Yeni albüm şarkıları, Okyanus ve Ne Münasebet'in önüne geçebilir mi?" sorusuna Uluğ, "O şarkıların büyüsü çok ayrı, çok özel yerleri oldu hepimiz için. Bu albümde de benden alışık olmadığınız tarzda şarkılar duyacaksınız. Bu sefer pop yerine alternatif bir tarzda söyleyeceğim. Çok sabırsızlanıyorum her şarkıya da ayrıca klip çekmeyi planlıyorum" yanıtını verd

Etiketler: 0

Abone Ol :