Demet Özdemir 'le Dansa Var Mısın?

Abone Ol :

Demet Özdemir 'le Dansa Var Mısın?

Vizyona girmek için gün sayan ‘Sen Kiminle Dans Ediyorsun’un başrol oyuncusu Demet Özdemir, filmde oyunculuğu kadar danslarıyla da çok konuşulacak.

Kariyerine dansçı olarak başlayan ve şu an ekranların en sevilen oyuncularından biri olarak milyonları peşinden sürükleyen Demet Özdemir’in dans performansı yeni teaser’da da izleyenleri hayran bırakacak.

Burak Aksak’ın yazıp yönettiği ‘Sen Kiminle Dans Ediyorsun’un vizyon öncesi yepyeni teaser’ı ‘Demet Özdemir’le Dansa Var Mısın?’ sloganıyla sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Özdemir’in solo ve partnerleri Uraz Kaygılaroğlu- Bora Cengiz’le birlikte dans sahnelerine yer verilen yeni teaser görücüye çıktı. Dans aşkını herkesin hissetmesini sağlayacak ‘Sen Kiminle Dans Ediyorsun’ filmi sezonun en iddialı yapımları arasında 17 Kasım’da vizyona girecek.

“SENARYOYU KENDİM YAZDIRMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM”

Sahnede kırmızı elbisesi ve güzelliğiyle olduğu kadar, zor hareketlerinin altından kıvraklığıyla kalkmasıyla da konuşulacak olan Özdemir için ‘Sen Kiminle Dans Ediyorsun’ çok ayrı bir önem taşıyor.
Filmin kendi hikayesiyle benzerliğinin önemini her fırsatta vurgulayan oyuncu “Burak Aksak’a sana para verip özellikle senaryo yazdırmış gibi hissediyorum dedim. Böyle bir film benim hayalimdi” açıklamasında bulundu.

Etiketler: 0

Abone Ol :