Dalaman'da Görkemli Final!

Abone Ol :

Dalaman'da Görkemli Final!

Türkiye'nin ilk franchaise festivali MilyonFest Dalaman, Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda dört günlük müzik ve eğlence maratonu görkemli bir finalle sona erdi. Sırasıyla Sattas, Pera, Fatma Turgut, Ezhel, Halil Sezai, Selda Bağcan & Boom Pam ve Mor ve Ötesi'nin sahne aldığı son gün büyük bir kalabalık ve coşkuya sahne oldu.

Sattas ile başlayan gün Pera'nın yüksek enerjili performansıyla devam etti. Fatma Turgut'un sevilen şarkılarıyla artan coşku Ezhel'in sahneye çıkmasıyla zirveye çıktı.  Duygu yüklü performansı ve hüzünlü şarkılarıyla sahneyi devralan Halil Sezai festival seyircisinden yoğun ilgi görürken Selda Bağcan & Boom Pam'in dillere destan performansı büyük alkış aldı. MilyonFest Dalaman, mor ve ötesi'nin muhteşem performansıyla sona erdi.

Elif Çokgezen direktörlüğünde, Umut Kuzey koordinatörlüğünde ve Milyon Yapım organizasyonuyla düzenlenen MilyonFest Dalaman, %100 müzik ve eğlence ile Red Bull desteğiyle düzenlendi ve Kral TV ve Milyon Tv ekranlarından da canlı olarak yayınlandı.

Etiketler: 0

Abone Ol :