Çılgın Sedat'ın Mekanı 10 dk da kül oldu!

Abone Ol :

Çılgın Sedat'ın Mekanı 10 dk da kül oldu!

Çılgın Sedat olarak tanınan şarkıcının Mersin'de bulunan Clup Çılgın adlı mekanı, henüz nedeni belli olmayan bir olay nedeniyle yangında kül oldu...

Club Çılgın’ın sahibi Çılgın Sedat, olayı şöyle anlattı:

“11 Ekim salı günü saat 01:00 civarı yangın başlamış. Müdürüm beni aradı ve ‘barda yangın çıkmış’ dedi. Durumu sorduğumda ise, sadece kötü dediler. Hızlı bir şekilde evden çıktım Club’a doğru geldim. Direk barın içine daldım tutmaya çalıştılar ama içeri girdim. Dumandan hiçbir şey görünmüyordu. Alev alev yanıyordu her şey. İtfaiye müdahale ediyordu. Ama yetmedi. Geç kalınmıştı. Bu kimsenin suçu değil. İş işten geçmişti artık. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için çok uğraştılar. Ama yanıcı madde çok olduğundan engel olunamadı. Barın halini görenler; ‘bomba atsanız bu kadar tahrip edemez, nasıl bir yangındır bu’ diyorlar. Biz de bilmiyoruz tabi ki gelen emniyet güçleri, itfaiye bilir. Ne olduğunu bulacaklar” dedi.

BEN BURAYI TIRNAKLARIMLA KAZIYARAK YAPTIM

Hayallerinin kül olduğunu hüzünlü gözleriyle anlatan Çılgın Sedat, “Umutlarım hayallerim 1 saat içinde kül oldu. 11 Ekim salı günü benim hayatımın dönüm noktası oldu. Belki de Rabbimin bana bir işaretidir bilemiyorum. Allah bizi imtihan ediyor. Beni evladımla imtihan ediyor. Elhamdülillah diyorum her zaman. Şimdi de malımızla ediyor. Buna da elhamdülillah. Rabbimin bildiği bir şey vardır diyorum. Belki daha kötü bir şey olacaktı. Ne oldu dükkanım kül oldu. 1 tane çerez kabı bile kalmadı. Her şeyim yandı kül oldu. Ben burayı tırnaklarımla kazıyarak yaptım. Henüz daha yaptığım şeylerin borcunu ödüyorum. Ondan dolayı da üzgünüm. Club Çılgın’ı açalı yaklaşık 6 ay olmuştu. Çocuklarımdan, ailemden uzak burada ekmek mücadelesindeydim. Onların rızkı için mücadeledeydim. Mersin’de mekan açmak nasip oldu. Allah büyük yine toparlanacağım. Hiçbir zaman ezilmem hep dik dururum. Çok zor bir imtihan içerisindeyim. Çünkü bir gece uyandığında gözünün önünde her şeyin yanıyor, kül oluyor. Her şeyimi buraya yapmıştım, hazırlamış, harcamış, adamıştım. Çok emeğim vardı. 1 saat içindebütün emeklerim gitti hepsi” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler: 0

Abone Ol :