Cenk Türk’ten Günümüz İlişkilerine Şarkı: ‘Tuz’

Abone Ol :

Cenk Türk’ten Günümüz İlişkilerine Şarkı: ‘Tuz’

Sezen Aksu’nun ‘Aldırma Deli Gönlüm’ şarkısıyla ses getirerek kısa sürede müzikseverlerin beğenisini kazanan Cenk Türk’ün ikinci teklisi ‘Tuz’ çıktı. ‘Tuz’ şarkısının yapımcılığını Suat Sakarya, klip yönetmenliğini de Alişan Günay Yıldırım üstlenirken; söz ve müziği ise son dönemin en popüler isimlerinden Kurtuluş Kuş’a emanet edildi.

 

6 yaşında müziğe başlayan ve Almanya’da doğup büyüyen Cenk Türk, üniversitede IT (Information Technologies) bölümünden mezun olmasına rağmen yıllar sonra yine asıl tutkusu olan müzikle buluştu ve art arda iki şarkısını hayranlarının beğenisine sundu. ‘Tuz’un Sonbahar- Kış mevsimlerine damga vuracak duygusallıkta olduğunu belirten Cenk Türk “ ‘Kanatma yarayı, gel açma arayı dedik ve arayı açmadan yeni şarkım ‘Tuz’ ile sizinleyim. Bu şarkımı ‘Acımızın üzerine tuz basanlara’ yolluyorum’ dedi. Türk ayrıca “Tuz şarkımın sözleri ilk dinlediğimde beni çok etkiledi. Günümüzde yaşanan birçok ilişkiyi temsil ettiğini düşünüyorum. İnsanlar, dinledikçe kendilerinden bir şeyler bulacak ve duygu olarak çok yakın hissedecekler” şeklinde konuştu.

 

“TERCİHİM TÜRKİYE’Yİ VE KENDİ KÜLTÜRÜMÜ TANITMAKTIR”

 

Şarkılarının Türkiye’deki müzik dinleyicisiyle buluşmasının kendisi için önemli olduğunu vurgulayan Cenk Türk, sözlerini “Beni gurbette yaşayan kişiler çok iyi anlayabilir. Türkiye’yi, kendi ülkemi ve kültürümü tanıtmayı her daim tercih ederim. Bu yüzden bunu şarkılarımda ve kliplerimde göstermeye çalışıyorum” diyerek noktaladı. 

--

 

Etiketler: 5172

Abone Ol :