Cengiz Kurtoğlu ve Oğulları, Mehmet'in Gezegeni'ne Konuk Oldu!

Abone Ol :

Cengiz Kurtoğlu ve Oğulları, Mehmet'in Gezegeni'ne Konuk Oldu!

Cengiz Kurtoğlu, Aydın Kurtoğlu ve Orçun Bora Kral TV - Kral FM ortak canlı yayınında Mehmet’in Gezegeni’ne konuk oldu.

Cengiz Kurtoğlu, Aydın Kurtoğlu ve Orçun Bora'nın içtenlikle Gezegen Mehmet’in sorularını yanıtladığı programda sevilen şarkılar da canlı olarak seslendirildi.

Cengiz Kurtoğlu, Aydın Kurtoğlu ve Orçun Bora'nın konuk olduğu Mehmet’in Gezegeni, aynı anda Kral TV - Kral FM Facebook hesaplarından da canlı olarak yayınlandı…

Gezegen Mehmet :Kral hayatımıza gireli çok oldu ama siz Kral'dan da eskisiniz Cengiz ağabey. Kaç sene oldu ilk albümü çıkaralı?

Cengiz Kurtoğlu :Çok uzun gerçekten. 1983 yılının sonları gibiydi ilk albümüm.

10 GÜN EVDEN ÇIKMADIM
Gezegen Mehmet :Radyo senin hayatına nasıl girdi? Ne ifade ediyor ?

Cengiz Kurtoğlu :Çok büyük bir heyecandı. Yaşam tarzıydı diyebilirim. Tabi o zamanlar televizyon da siyah beyaz ve yaygın değil, her evde yok. Radyolara verirdik kendimizi. Televizyonum olduğunda 10 gün evden çıkmadığımı bilirim.


KAPASİTELERİ OLMASA ŞARKI SÖYLETMEZDİM
Gezegen Mehmet :Cengiz ağabey , çocuklarını çok seviyorsun. Bu çocuklar sana şarkı söylemek istiyoruz dediler. Kapasiteleri olmasaydı eğer ne yapardın?

Cengiz Kurtoğlu :İmkanı yok izin vermezdim. Ama şunu da belirteyim. Biraz da benim yanımda piştiler. Ben bir albüm-şarkı çıkaracağım zaman önce evde bunlara okuturdum. Onun üzerinde bir çalışma yapardım. Okul gibi bir ortamımız vardı. Hatta Aydın başka bir mesleğe karar vermişti önceden sonra bizim mesleğe yöneldi.

Gezegen Mehmet :Cengiz ağabey sen Türkiye'deki her evin ağabeyi oldun.

Cengiz Kurtoğlu :Evet, ben de bunu yıllar sonra anladım. İlk yıllarımda farkında değildim aslında pek. Herkese çok teşekkür ediyorum. Yer edindirdiler bize.

Gezegen Mehmet :Cengiz ağabey için sen ne söylemek istersin Orçun?

Orçun Bora :Babam yıllarca gece çalıştı. Sabahlara kadar. Biz de okula gidiyorduk. Günde yarım saat, bir saat görüşebiliyorduk ancak. Şimdi torunlara verdi kendini. Onlarla ilgileniyor sürekli.

ARTIK KIZ TORUN İSTİYORUM
Gezegen Mehmet :Cengiz ağabey seni uzun yıllardır tanıyorum. Ama hiç bu kadar mutlu, huzurlu görmemiştim seni.

Cengiz Kurtoğlu :Kesinlikle doğru bir tespit. Yıllarca sahne hayatım vardı. Artık kendime çok zaman ayırıyorum. Bazı şeyleri aklımdan sildim. Çocukların büyümesiyle, ailenin büyümesiyle beraber öyle huzurlu bir hayata geçtimki. Özellikle torunların gelmesi. Bu arada 6 torunum var ama hiç kız yok. Onu da istiyorum ayrıca buradan mesajımı vereyim.

İBRAHİM BANA KAPTAN DERDİ
Gezegen Mehmet :İkimizde çok eski tanırız. İbrahim Erkal için ne söylemek istersin Cengiz ağabey?

Cengiz Kurtoğlu :Çok temiz, çok iyi, pırlanta gibiydi. Çok yanlış yaptılar ona. Tabi o da biraz yıprandı. O kadar saygılı bir çocuktu ki bana da kaptan derdi. Ben oturmadan kesinlike oturmazdı yerine. Toprağı bol olsun.


Gezegen Mehmet :Babanda en sevdiğin huy nedir Orçun?

Orçun Bora :Onun bize varlığı yeter, her halini seviyoruz.


Gezegen Mehmet :Hakan Altun ile yaptığın proje gibi, çocuklarınla da bir proje yapacak mısın?

Cengiz Kurtoğlu :Daha çok erken. Biraz yol almaları lazım.

3 AY ARABADA YATTIM
Gezegen Mehmet :Cengiz ağabey evlat ayrılmaz ama kız çocuğu da bir başkadır. Kızın Aylin evlendiğinde neler hissettin?
Cengiz Kurtoğlu :Oğlanlarıda evlendirdim. Onlar evlenince Fadime ile döndük evimize geldik. Ama Aylin evlendiğinde Fadime'yi döndüm evimize bıraktım. Gittim kızımın kapısına üç ay arabada yattım.

45 KİLO VERDİM

Gezegen Mehmet :Cengiz ağabey ne kadar sürede, kaç kilo verdin?

Cengiz Kurtoğlu :Bir seneyi geçen bir sürede yaklaşık 45 kilo verdim.Obez duruma gelmiştim neredeyse. Kurufasulyeyi üç ekmekle yiyordum. Pilavı bile ekmekle yiyordum. En son sistemle ameliyat oldum. İki midemde hala içimde. Çok sağlıklı ve mutluyum şimdi.



Gezegen Mehmet :Gönlümün Feri şarkına ne zaman klip çekeceksin Orçun?

Orçun Bora:Bu ay çekmeyi düşünüyoruz klibi. Bayrama yetiştirmeye çalışacağız.



Gezegen Mehmet : Zor bir soru soracağım Cengiz ağabey. Orçun ile Aydın'ı dinlerken hangisi daha çok etkiliyor seni, bir analiz yapar mısın?

Cengiz Kurtoğlu :Öncelikle ikisinin de ses karakterleri çok çok farklı. Orçun Türk Müziği eğitimi aldı. Şuan Türk Halk Müziği de okuyor.Orçun'un sesi benimle Aydın'ın arasındaki bir ses. Aydın'ın sesi ise daha baskıcı. İkiside bu yüzden ayrı ayrı yönlerde çalışmalarını sürdürüyorlar. 


Gezegen Mehmet :Cengiz ağabey, seni sen yapan şarkıları biliyor musun?

Cengiz Kurtoğlu :Tabi biliyorum. Unutulan, Gelin Olmuş Gidiyorsun, Liselim, Küllenen Aşk,Yıllarım, Duvardaki Resim. Bunlar başlıca olanlarıdır.



Gezegen Mehmet :Aydın içinden gelen şarkıyı mı yapıyorsun yoksa piyasa mı seni yönlendiriyor ?

Aydın Kurtoğlu :Her ikiside geçerli aslında. Dinleyici ne istiyorsa bizde onu vermeye çalışıyoruz.


Gezegen Mehmet :Sende de aynı şey geçerli mi Orçun?

Orçun Bora :Kesinlikle Aydın'a katılıyorum.

Cengiz Kurtoğlu, Aydın Kurtoğlu ve Orçun Bora'nın konuk olduğu programın tekrarı Pazar günü saat 21:00'da Kral TV'de yayınlanacaktır.

Programı ayrıca Kral grubunun resmi YouTube kanalı Kral Müzik'ten de izleyebilirsiniz...

Etiketler: 0

Abone Ol :