Cengiz Kurtoğlu EXPO 2016’da romantizm rüzgarı estirdi

Abone Ol :

Cengiz Kurtoğlu EXPO 2016’da romantizm rüzgarı estirdi

EXPO 2016 Antalya’da bayram coşkusu devam ediyor. Bayram konserleri kapsamında Murat Dalkılıç ve Hande Yener’in ardından taverna müziğinin önemli isimlerinden Cengiz Kurtoğlu konser verdi. Büyük amfi tiyatroyu dolduran binlerce kişi Kurtoğlu’nun şarkılarıyla keyifli bir gece yaşadı.

9 günlük bayram tatili boyunca pek çok eğlenceli aktiviteye ev sahipliği yapan EXPO 2016’da gerçekleşen yerli konserler de hem Antalyalılara hem de tatilcilere keyifli anlar yaşatıyor. Geceye sunumuyla renk katan Kral FM’in DJ’lerinden Afrikalı Ali, sahneye ilk olarak EXPO 2016 Antalya’da sahnelenecek  “Küçük Ağa Sihirli Orman’da” isimli tiyatro oyununda rol alan Survivor yarışmacılarından Efecan Dianzenza, Küçük Ağa Dizisiyle tanınan Emir Berke Zincidi ve diğer oyuncular çıktı. Afrikalı Ali, bir süre oyuncularla sohbet ettikten sonra sahneye Cengiz Kurtoğlu’nu davet etti. 

Romantik şarkılarıyla bilinen Kurtoğlu, yıllara meydan okuyan şarkısı “Liselim” ile pek çok kişiyi lise yıllarına geri götürdü. Şarkılarını binlerce hayranıyla birlikte söyleyen Cengiz Kurtoğlu kendi tarzı dışındaki şarkıları da seslendirerek izleyenleri coşturdu.
Cengiz Kurtoğlu “Unutulan” isimli şarkısını seslendirirken  büyük amfi tiyatroda romantizm rüzgarları esti. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan ünlü müzisyen konseri izleyenlere müzik ziyafeti sundu. 

Etiketler: 0

Abone Ol :