Çelik'ten Müzikseverlere "Hediye"

Abone Ol :

Çelik'ten Müzikseverlere

Çelik’in yeni albümü “Hediye” 25 Mart’ta müzikseverlerle buluşacak. Arpej Yapım etiketiyle yayınlanacak “Hediye” albümünde Çelik’in geçmişten günümüze sevilen 20 şarkısı yeni altyapılar ile eski tarzından uzaklaşmadan modernize edildi. 5 farklı versiyonda yayınlanacak Hediye’nin bir versiyonunda şarkıları Çelik yeniden yorumlarken, diğer 4 versiyon ise genç müzisyenlerin kendi yorumlarını katabilmeleri için özel olarak hazırlandı. Albümün bir versiyonunda vokal, bir versiyonunda gitar, bir versiyonunda bas gitar, bir versiyonunda ise davul kayıtları yer almıyor. Böylece müzisyenler ve müzikseverler bu versiyonlarda Çelik şarkılarına kendi yorumlarını katabilme imkanı bulacak.

Hediye albümünde şu şarkılar yer alıyor:

“Ateşteyim, Hercai, Meyhaneci, Yaman Sevda, Sen Yoluna Ben Yoluma, Bu Şehirde, Cici Kız, Kim Daha Çok Seviyor, Nazına Ölüyorum, Güle Güle, Kızımız Olacaktı, Dilberim, Bırak da Git, Dert Yakamdan Düşmüyor, Dongi Dongi, Benimle Kal, Veda Etmem Ben Bu Aşka, En Sevdiğim Olur Musun, Töre, Selam Söyle.”

 Çelik, “Hediye” albümü ile ilgili ise olarak şu ifadeleri kullandı:“‘Hediye’ zamanı aşan bir güzellik. Doğum günü, bayram, yılbaşı, sevgililer günü… Gönlün kime dilerse, ne zaman dilerse ve gönlünden ne koparsa maddi değil manevi bir hâl hediye. Seni ifade eden ya da söyleyemediğin duyguları senin adına söyleyen ya da birini düşündüğünde aklına gelen, belki de sana ilk aşkını ve nostalji yapmanı sağlayacak her duyguyu ifade eden bir şarkı ile hediye verebilirsin. Dilerim ki yıllarca emek vererek ortaya çıkardığım şarkılarım da müzikseverler için, müzisyenler için bir hediye olsun. Çünkü bu albümün şarkılarını dijital olarak yayınlanan mecralarda dinlerken karaoke yapabilecek, genç müzisyen kardeşlerim kendileri için hazırlanan özel kanallarda şarkının üzerinde enstrüman çalabilecekler. Ya ben çalacağım siz söyleyeceksiniz ya da siz çalarken ben söyleyeceğim. Dilerim ki bu albüm hepimiz için bir hediye olur ve siz de sevdiklerinize şarkılarımı hediye olarak gönderebilirsiniz.”

 

Abone Ol :