'Çelik - Devir Değişti’ Albümünün İlk Klibi Halil Sezai’den

Abone Ol :

'Çelik - Devir Değişti’ Albümünün İlk Klibi Halil Sezai’den

Fatih Erkoç, Emre Aydın, Cem Adrian, Pamela, Halil Sezai, Umut Kuzey, İskender Paydaş ve Orkestrası, Oğuzhan Uğur, Gülçin Ergül, Can Gox, Rubato’nun, kariyerinde 35 yılı geride bırakan Çelik’in şarkılarını seslendirdiği “Devir Değişti” albümünün ilk klibi Halil Sezai’nin yorumladığı “Bu Şehirde” şarkısına çekildi.

Arpej Yapım etiketiyle yayınlanan 12 şarkılık “Devir Değişti” albümünde, Türkiye’de en çok hit şarkısı bulunan sanatçılardan biri olan Çelik’in geçmişten günümüze sevilen parçalarından bazıları sanatçı dostları tarafından yeniden yorumlandı. Albümün ilk klibi, Halil Sezai’nin seslendirdiği “Bu Şehirde” şarkısına çekildi. Söz ve müziğin Çelik Erişçi’ye ait olduğu, düzenlemesini İskender Paydaş’ın yaptığı “Bu Şehirde” şarkısının klibi Onur Battal yönetmenliğinde çekildi. New York ve New Jersey’de iki günde çekilen klibin kurgusunu ise Serdar Borcan yaptı.

 

Halil Sezai, albümde emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Çocukluğumuzun efsane, eskimeyen şarkılarından birini yorumlama şansı bulduğum için çok mutluyum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Keyifli dinlemeler, izlemeler” dedi.

 

 

 21-05/31/0.jpg

Abone Ol :