Çağatay Akman Mehmet'in Gezegeni'ne Konuk Oldu!

Abone Ol :

Çağatay Akman Mehmet'in Gezegeni'ne Konuk Oldu!

Çağatay Akman Mehmet'in Gezegeni'ne Konuk Oldu!


Çağatay Akman Kral FM'de Mehmet'in Gezegeni'ne canlı yayın konuğu oldu. Canlı yayında  Gezegen Mehmet’in sorularını yanıtlayan Çağatay Akman,gelecek projelerinden ve Nasıl Çağatay Akman Oldum” isimli kitabından bahsetti. Çağatay Akman ilk olarak kitap fikrinin nasıl ortaya çıktğını anlattı. Çağatay Akman; “Kitap fikiri Abdullah’tan çıktı. Öyle dertleşirken bunu kalem kağıda dökelim dedik öyle çıktı bu fikir de 270 milyon dinledim de kitap yazdım kitabı ben yazmadım editörü ben olmadım ben anlattıcı oldum sadece.”dedi.

Nasıl Çağatay Akman oldum!

Çağatay Akman programda kariyerinde bu noktaya nasıl geldiğini ise şu sözlerle anlattı; “İlk başlarda tv radyolardan destek almadım bir facebook gurubumuz vardı orada gitar coverları yapıyordum. Bir kitle yakaladım orada. Artık sıkılmıştım, biri elimden tutaca mı diye bekledim. Sonra bir uygulamaya  “Gece Gölgenin Rahatına Bak”  şarkısını ekledim ve orada herkes şarkıyı çok sevdi.  5- 6 ay sonra yapımcım Abdullah Özdoğan ile tanıştım şarkıyı dinledi ve piyasaya çıkarmaya karar verdik.”dedi.

Özellikle çocukların kendisini çok sevdiğini söyleyen Çağatay Akman, küçük hayranlarından çok büyük destek gördüğünü belirtti. Çağatay Akman; “ Çocuklar beni çok seviyorlar. Ben onlarla, onlarda benimle büyorlar” dedi.

Gelecek Projelerini Anlattı!


Tarzım Çağatay Akman Tarzı!

Kendi  müzik tarzını da yorumlayan Çağatay Akman, tarzım kendi tarzım, rapçi değilim her tarz şarkı okuyorum derken, yeni projelerinden de bahsetti. “Nasıl Çağatay Akman Oldum” isimli kitabının imza günlerinin devam ettiğini söyleyen Çağatay Akman, 14 Şubat’ta Ahmet Hatippğlu ile  “Hiç Bıkmadan” isimli bir düet çalışmasını sevenleriyle buluşturacağı müjdesini de verdi.

Şehit Çocuğunu Oynadım!

Ahmet Şafak’ın filmi “Yedi Uyuyanlar” ile beyazperdeye de adım atan Çağatay Akman,filimde bir şehit çocuğu rolünü üstlediğini söyledi. Çağatay Akman bu projenin kariyeri açıasından arklı bir deneyim olduğunu belirtti.

Çağatay Akman, Kral Tv’nın dijital platformda yayın hayatına devam etmesini de desteklediğini söyledi

Etiketler: 0

Abone Ol :