Bursa'da Ekin Uzunlar Rüzgarı

Abone Ol :

Bursa'da Ekin Uzunlar Rüzgarı

Ekin Uzunlar geçtiğimiz günlerde Bursa'da sevenleriyle buluştu. Yaklaşık iki saat boyunca sahne performansı sergileyen Ekin Uzunlar'ın konserine müzikseverler yoğun ilgi gösterdi.

"Hüznün Gemileri", "Zindan", "Geliyorum Yar" gibi sevilen şarkılarını seslendiren Uzunlar, Trabzonspor'un şampiyonluğunu Bursa'da sevenleriyle birlikte sahnede kutladı. "Ben Karadeniz müziği yapan Türkiye sanatçısıyım" diyen Ekin Uzunlar'ın hareketli şarkılarıyla müzikseverler bol bol horon oynadılar ve coşkulu dakikalar yaşadılar.

Bu Hayatta Üç Kuralım Var: İnan, Çalış, Dua Et

Ölmeden Trabzonspor'un şampiyonluğunu görememekten çok korktuğunu söyleyen Ekin Uzunlar, bu yıl şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor'un başarısı için çok dua ettiğini ve takımını küçük yaşlardan beri desteklediğini sözlerine ekledi. Tüm hayallerini birer birer gerçekleştirmenin sevincini yaşadığını açıklayan Uzunlar şöyle konuştu: "İnsanın hayallerini gerçekleştirmesi için kuralları olmalı. Benim bu hayatta üç kuralım var hayallerimi gerçekleştirmek adına. Onlar da inanmak, çalışmak ve dua etmek. Bu günleri gördüysem bu siz sevenlerim sayesinde oldu. Biz tüm sevenlerimle güzel bir aileyiz. İyi ki varsınız dostlarım..."

Minik Hayranının Kemençesini İmzaladı

Ekin Uzunlar konser sırasında, kendisini izlemeye gelen binlerce müzikseverin arasından minik bir kemençeci hayranını gördü. Minik hayranını sahneye davet ederek kemençesini imzalayan Uzunlar, konuklarından  büyük alkış aldı.

22-05/06/img20220505224626-1-1651834132.jpg

 

Etiketler:

Abone Ol :