Bursa Bülbülü'nün Coşkulu İzmir Çıkartması!

Abone Ol :

Bursa Bülbülü'nün Coşkulu İzmir Çıkartması!

ATA DEMİRER’E İZMİR’DE YOĞUN İLGİ

Kral FM medya sponsorluğunda 6 Ekim’de vizyona giren, Türk sinemasının usta senarist, oyuncu ve müzisyeni Ata Demirer’in, senaryosunu yazıp, aynı zamanda başrolünde yer aldığı, yapımcılığını BKM’nin üstlendiği “Bursa Bülbülü” filmi hafta sonu İzmir’de seyirci ile buluştu.

İzmir'de bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen; Ata Demirer, Cem Gelinoğlu, Özge Özacar, Melek Büyükçınar ve yönetmen Hakan Algül’ün katıldığı seyircili özel izlemeye İzmir’deki sinemaseverler büyük ilgi gösterdi.

Albüm satış rekorları kıran müzikleri ve sürprizlerle dolu hikayesi ile Bursa Bülbülü; İzmir seyircisini hem kahkahaya boğdu, hem de muhteşem müzikleri ile seyircinin kalbinde taht kurdu.

COŞKULU ALKIŞLAR VE KAHKAHALAR HİÇ SUSMADI!

Film öncesi Optimum AVM’yi hınca hınç dolduran hayranlarıyla bir araya gelen Ata Demirer, Cem Gelinoğlu, Özge Özacar, Melek Büyükçınar ve yönetmen Hakan Algül, BKM Ege Bölge Temsilcisi Devajans’ın organizasyonuyla, AVM içinde kurulan özel bir platformda seyircileri ile sohbet edip fotoğraf çektirdi. Gösterilen yoğun ilgiden dolayı sinema salonuna gecikmeli olarak ulaşan oyuncular, filmi seyircileri ile beraber izledi. Film boyunca kahkahaların eksilmediği gösterimin sonunda oyuncular dakikalarca ayakta alkışlandı.

 

“BURSA BÜLBÜLÜ” zengin kadrosu ve renkli hikayesiyle şimdi sinemalarda!

Etiketler:

Abone Ol :