Bostancı'da Koray Avcı Rüzgarı Esti!

Abone Ol :

Bostancı'da Koray Avcı Rüzgarı Esti!

Koray Avcı, Park Müzikhol organizasyonu ve Kral FM medya sponsorluğunda Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahnedeydi. Bir Bostancı klasiği olarak pazar günü sevenleriyle buluşan Avcı, geleneği bozmadı ve hitlerinin yanı sıra alaturkadan arabeske kendine has yorumladığı coverları ve  seyircileri ile yaptığı sohbetlerle 3,5 saatlik eğlenceli bir pazar konserine imza attı. Bostancı'yı dolduran İstanbulluların yoğun ilgi gösterdiği Koray Avcı, konserin bir bölümünde izleyicilerin arasına inerek halaya katıldı, dans etti. Sanatçı konserinde siyah ve beyaz iki farklı kostüm tercih etti. 

24-01/22/koray-avci_bostanci-gorsel2_21012024.jpg

Çocukları çok sevdiğini dile getiren Avcı, kendisini aileleri ile izlemeye gelen Masal ve Ege'yi sahnesine alarak onlarla şarkılar söyledi. Koray Avcı, "Yağmurlar" şarkısını kaybettiği babasına ithafen söylerken; "Babam beni Bostancı ve Harbiye konserlerimde izlemişti.

O dönemden beri buralarda sahneye çıkınca farklı etkileniyorum." deyince salonda duygusal anlar yaşandı.Konserlerinden kalan zamanı stüdyoda geçirerek yeni albüm hazırlıklarına hız verdiğini Bostancı'da müjdeleyen Koray Avcı, yeni şarkıları ve performansları ile müzikseverlerle buluşmaya devam edecek.

 

Etiketler:

Abone Ol :