Binler Omurilik Felçlileri İçin Koştu!

Abone Ol :

Binler Omurilik Felçlileri İçin Koştu!

Kral World Radio medya sponsorluğunda omurilik felçlilerinin tedavisine yönelik araştırmalara kaynak bulmak amacıyla kurulan Wings For Life Vakfı’nın düzenlediği Dünya Koşusu’nun Türkiye ayağı, 6 bin kişinin katılımıyla İzmir’de yapıldı.

6 bin yarışçının yer aldığı koşu,  İzmir Kültürpark Lozan Kapısı’nda start aldı. Birbirinden keyifli görüntülere sahne olan ve dünyanın en büyük yardım koşularından biri olarak değerlendirilen Wings For Life Dünya Koşusu’na 24 ülkeden 155 bin kişi katıldı. Koşuda, 35 tekerlekli sandalyeli sporcu da yarıştı.

Ünlü İsimler Yarışta

Dünyada 24 ülkede eş zamanlı olarak başlayan koşu İzmir Kültür Park Lozan Kapısı’ndan start aldı, organizasyon alanında ise şölen havası vardı. Türkiye koşusunda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) Başkanı Ramazan Baş, TOFD Başkan Yardımcısı Semra Çetinkaya, koşunun Türkiye elçilerinden olan oyuncular Müjde Uzman, Ayşe Tolga, fitness eğitmeni Murat Bür ve gazeteci Yonca Tokbaş’ın yanı sıra Dağ koşusu şampiyonu Red Bull sporcusu Ahmet Arslan da Wings For Life World Run’da yerini aldı.

Etiketler: 0

Abone Ol :