Berkay En Kral 20'de 1 Numara

Abone Ol :

Berkay En Kral 20'de 1 Numara

Kral Fm’in düzenlediği, En Kral 20 listesi bu hafta da bir hayli hareketli

Türkiye’nin en çok dinlenen radyosu Kral Fm’in düzenlediği, En Kral 20 listesi’nde bu hafta 1 numaranın sahibi Berkay oldu. Berkay,  “Terketmek Ne Kadar Kolay’’  isimli şarkısıyla En Kral 20 listesinde 1 basamak yükseldi ve 1 numarada yer aldı.

Elif Buse Doğan,   “Gel Sevduğum’’   isimli şarkısıyla En Kral  20 listesinde 1 basamak yükselerek zirveye ortak oldu.  Ayla Çelik & Beyazıt Öztürk,   “Bağdat’’  isimli şarkılarıyla listede 1 basamak yükseldi ve  3 numarada yer aldı.

Tarkan,   “Nasıl Geçti Habersiz’’  isimli şarkılarıyla En Kral 20 listesinde  1 basamak yükselerek 4 numarada yer alırken; “Berduş’’  isimli şarkısıyla Kıraç bu hafta  5 numarada yer aldı.

Alişan ‘’Ölümsüz Aşk‘’ isimli şarkısıyla En Kral 20 listesine 12 numaradan giriş yaptı. En Kral 20 listesine yeni giriş yapan bir diğer isim ise Yaşar İpek oldu. Yaşar İpek ‘’Haybeye’’ isimli şarkısıyla listeye 15 numaradan giriş yaptı. Kibariye ise ‘’Seni Çok Seviyorum’’ isimli şarkısıyla En Kral 20 listesine 16 numaradan giriş yaptı.

 

Etiketler: 0

Abone Ol :