Berkay Bostancı'yı Salladı!

Abone Ol :

Berkay Bostancı'yı Salladı!

Yoğun istek üzerine altı ayda ikinci kez Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser veren Berkay hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı. Konser merkezini dolduran Berkay hayranları unutulmaz bir gece yaşadı.

Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki konserine yeni albümü “Yansıma”nın haberci şarkısı “Ey Aşk” ile başlayan Berkay sonrasında Taburcu, Lolita, Ömrümün Yarı Kalanı, Ele İnat, İzmirli, İnanırım ve Gel Gel gibi sevilen şarkılarını arka arkaya söyledi. Daha sonra arabesk şarkılara geçen Berkay “Beni Benden Alırsan”, “Hani Bekleyecektin”, “Kaç Kadeh Kırıldı”, “Nasip Değilmiş”  gibi şarkıları da binlerce hayranı ile hep bir ağızdan söyledi.

Konserin en önemli sürprizlerinden biri ise Berkay’ın Sezen Aksu imzalı yeni şarkısı “Bu Kadar Mı” ydi. Önümüzdeki hafta çıkacak yeni albümünde yer alan “Bu Kadar Mı” yı bu konserde ilk defa seslendiren Berkay aldığı alkış ile şarkıyı tekrar söyledi.
Berkay önümüzdeki hafta çıkacak 12 şarkıdan oluşan albümü “Yansıma”nın şimdiden sipariş aldığı için çok mutlu olduğunu iletti. “Ben işime aşığım” diyen Berkay dakikalarca alkışlandıktan ve tekrar tekrar sahneye çıktıktan sonra konseri “Ey Aşk” şarkısıyla bitirdi.

16 dansçının eşlik ettiği Bostancı Gösteri Merkezi konserinde Berkay’ı izleyenler arasında Seren Serengil, Özay Bakır, Yonca Evcimik, Ömer Gürsoy gibi tanınmış isimler yalnız bırakmadı.

Etiketler: 0

Abone Ol :