Bengü’nün ‘Mesajın Var’ Şarkısının Hikayesini Serhat Tekin Yazdı!

Abone Ol :

Bengü’nün ‘Mesajın Var’ Şarkısının Hikayesini Serhat Tekin Yazdı!

Bengü’nün mesajı

Çıkmasını sabırsızlıkla beklediğim Bengü’nün ‘Mesajın Var’ şarkısı nihayet geçtiğimiz cuma günü dijital platformlardaki yerini aldı. Şarkının Bengü ile buluşma hikayesine vesile olduğum için, ‘Mesajın Var’ın bendeki yeri bir başka.

Geçtiğimiz senenin kasım ayında Onurr ile buluştuğumuzda yaptığı şarkıları dinlerken her zaman olduğu gibi hangi şarkının kime yakışacağı konusunda fikir alışverişindeydik. Sıra ‘Mesajın Var’a geldiğinde Bengü’nün tarzının şarkıya gidebileceğini Onurr’a söylediğimde hiç düşünmeden harekete geçtik.

23-08/14/benguuuuuu.jpg

Demoyu Bengü’ye yolladım. Birkaç gün sonra Bengü şarkıyı çok sevdiğini ve hemen almak istediğini söyledi. Kaderin cilvesi Bengü bu haberi bana verdiğinde biz yine Onurr ile beraberdik. O gün Bengü ile Onurr’u telefonda buluşturdum ve ‘Mesajın Var’ın hikayesi ışık hızıyla başlamış oldu.

Demo okumalar, şarkının aranjesi derken 2023’ün ağustos ayında ete kemiğe bürünen ‘Mesajın Var’ı şimdi dinlerken aldığım keyif tüm süreçlerine tanık olduğum için tarifsiz. Söz ve müziği Onurr’a, düzenlemesi ise Ozan Bayraşa’ya ait olan şarkıda coşkunun yanında hüznü de hissediyorsunuz.

23-08/14/brngu2.jpg

Onurr ve Bengü’nün ilk kez buluştuğu şarkının farklı bir havası var. Verdiği mesaj, melodi ve Bengü’nün vokali derken ‘Mesajın Var’ sevenler arasında kendine güzel bir yer bulacakmış gibi geliyor. Göklerden gelen mesajlarla sarıp sarmalanması gereken aşkların marşı hazır diyelim.

Şarkıya Ramazan Arslankaya'nın yönetmenliğinde çekilen video klipte bir prenses gibi karşımıza çıkan Bengü, zaten yıllardır ona verilen bu ünvanın altını bir kez daha çiziyor adeta. 18 aylık planının hazır olduğunu söyleyen Bengü, sonbaharda yeni şarkılarının dinleyicisi ile buluşacağının müjdesini veriyor.

 

Serhat Tekin

Etiketler:

Abone Ol :