Başkent'te Yıldız Tilbe İzdihamı!

Abone Ol :

Başkent'te Yıldız Tilbe İzdihamı!

Etimesgut Belediyesi 15. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali'ne yıldız yağdı. Birbirinden ünlü sanatçılar festival kapsamında sahne aldı.

Festivalde tam anlamıyla Yıldız Tilbe rüzgârı esti. Saatler öncesinden konserin verileceği Türk Beyleri Kent Meydanı hınca hınç doldu.100 bin kişilik Türk Beyleri Kent Meydanı'na izleyenler sığmadı. Bazı Yıldız Tilbe hayranları, konser alanına 3 metrelik duvarların üzerinden can güvenliklerini tehlikeye atarak girmeye çalıştı. Güvenlik koridoru dışında emniyetsiz şekilde meydana girmeye çalışan Tilbe, hayranlarıyla özel güvenlik ve belediye zabıtası arasında zaman zaman tatsızlıklar da yaşandı.
Yaşanan tatsızlığın ardından konser kaldığı yerden tüm coşkusuyla devam etti. Binlerce kişi, alan dışından da olsa hep bir ağızdan sanatçıya eşlik ettiler. 7'den 70'e tüm Tilbe hayranları müziğe doydular. Yıldız Tilbe, sevilen şarkılarını başkentliler için söyledi. Tilbe kendine has dansı ve şarkılarıyla tüm izleyenleri coşturdu. Ankara oyun havaları da seslendiren Tilbe, başkenti salladı.
Yıldız Tilbe'ye, konser sonunda Başkan Demirel ve eşi İlknur Demirel ile MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ tarafından plaket ve çiçek verildi.

Etiketler: 0

Abone Ol :