Aybüke'nin Lansman Gecesi; 'Ne Diyorsan'

Abone Ol :

Aybüke'nin Lansman Gecesi; 'Ne Diyorsan'

Aybüke Albere, kısa sürede müzikseverlerin diline dolanan şarkısı Ne Diyorsan'ın lansman gecesini geçtiğimiz akşam Dada Salon'da gerçekleştirdi.

Pembe ışıltılı kostümü ve güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakan genç isim, bu özel gecede kendisini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ederek duygularını: '' Benim için güzel bir yolculuk başladı ve beni bu yolda yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ederim. Şu an çok heyecanlıyım. Şarkım çıkalı 3 hafta oldu ama ben bugün sizlerin varlığıyla daha çok farkına vardım. Çok mutluyum. İyi ki geldiniz. '' şeklinde ifade etti.

Türk pop müziğinin yeni yıldızı olmaya aday Aybüke Albere'yi lansman gecesinde izlemeye gelenler arasında yakın dostlarının yanı sıra, Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin, Cem Belevi ve sevgilisi Zehra Yılmaz, Berkcan Güven, Uğur Etiler,  radyocular ve basın mensupları vardı.

Gözyaşlarını tutamadı!

Gecenin ilerleyen saatlerinde Hasan Bilal Oğuz'un sahibi olduğu Bon Production şirketinin menajerliğini ve yapımcılığını üstlendiği üç isim Okan Bayülgen, Edis ve Aybüke Albere'nin masabaşı sohbeti ise katılımcılara farklı ve unutulmayacak bir deneyim yaşattı. Sohbet esnasında çok değerli iki insan Okan Bayülgen ve Edis'in arasında olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Aybüke, gözyaşlarını tutamadı ve duygusal anlar yaşandı.

Etiketler: 0

Abone Ol :