Axisler’de Yaz Konserleri Devam Ediyor!

Abone Ol :

Axisler’de Yaz Konserleri Devam Ediyor!

Bu yıl ilki düzenlenen Axis Yaz Konserleri, Axis Kağıthane AVM'deki üç konserin ardından Axis İstanbul AVM'ye taşınıyor.

10 Ağustos'ta İlyas Yalçıntaş ile başlayacak Axis İstanbul Konserleri, 11 Ağustos'ta Alişan, 12 Ağustos'ta ise Gökhan Türkmen'i sevenleriyle buluşturacak.

Vatan Caddesi işe E5'in kesişti noktada, Bayrampaşa Metro İstasyonu'nun hemen yanında bulunan Axis İstanbul AVM, alışveriş ve eğlencenin merkezi olmaya devam ediyor. Bu yıl ilki düzenlenen Axis Yaz Konserleri, Axis Kağıthane’de on binlerce kişiye ev sahipliği yaptı. Bu hafta da konserler serisi hız kesmeden Axis İstanbul AVM'de tüm coşkusuyla devam edecek. Axis İstanbul AVM, Axis Yaz Konserleri'yle müziğin sevilen isimlerini ağırlayacak, yaz akşamlarına renk katacak sürprizlerle unutulmaz bir gece yaşatacak.

Axis İstanbul AVM'de devam eden Hediye Dükkanı kampanyası, konser süresi boyunca Axis Kart sahiplerine ekstra puanlar kazandıracak. Konser tarihlerinde Axis İstanbul AVM, 23:00'a kadar hizmet verecek. Konserler, Axis İstanbul AVM açık otopark alanında gerçekleştirilecek.

Bu yıl ilki düzenlenecek Axis Yaz Konserleri kapsamında Axis İstanbul AVM'de;

10 Ağustos'ta İlyas Yalçıntaş,
11 Ağustos'ta Alişan,
12 Ağustos'ta Gökhan Türkmen sahne alacak.

Axis Yaz Konserleri ile ilgili detaylı bilgiye www.axiskonserleri.com adresinden ulaşabilecek.

Etiketler: 0

Abone Ol :