''Aslı Gibidir'' Filminin Galası Gerçekleşti!

Abone Ol :

''Aslı Gibidir'' Filminin Galası Gerçekleşti!

Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda Yapımcılığını Hann Film'in, yönetmenliğini Ali Yorgancıoğlu'nun üstlendiği, senaryosunu, Evren Erdoğan, Ayşe Balıbey ve Bener Karaçor'un kaleme aldığı, başrolünde Aslı İnandık'ın rol aldığı komedi filmi "Aslı Gibidir"in galası gerçekleşti.

Oyuncu olma hayaliyle yanıp tutuşan, kazandığı konservatuara ailesinin koyduğu engel nedeniyle gidemeyince "Gerçek Yaşam Dublörleri" adlı kulübe katılan Aslı'nın hikayesini konu alan "Aslı Gibidir" filminin çekim sürecini oyuncular kırmızı halıda basınla paylaştı; Aslı İnandık; Filmi çekerken çok eğlendik, çok güzel bir film oldu. Çok mutluyum, çok heyecanlıyım. Filmde canlandırdığım tiplemeleri hikayeye organik bir şekilde yedirmek gerekiyordu ve bu fikir daha önce yapılmamış, orijinal bir fikirdi. İnşallah film hak ettiği değeri bulur.

Yönetmen Ali Yorgancıoğlu; Aslı'nın tiplemeleri izlemesi keyifli bir film haline geldi. Tiplemeler filmin omurgasını oluşturuyor ve muhteşem oyuncu kadrosuyla çok güzel bir dünya oluştu."Dedi.

 

Etiketler: 0

Abone Ol :