"Aşk Mevsimi"ne Bursa'da Seyircili Gösterim!

Abone Ol :

Senaryosunu Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi’nin kaleme aldığı, yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği, Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun başrollerini paylaştığı, Aşk Mevsimi 2 Şubat’tan beri seyircisiyle sinema salonlarında buluşmaya devam ediyor.

Bozcaada’dan İstanbul’a uzanan bir kavuşamama hikayesini konu alan Aşk Mevsimi için Bursa Kent Meydanı AVM’de seyircili bir gösterim gerçekleşti. Filmin başrol oyuncularından Dilan Çiçek Deniz ve senarist Ali Tanrıverdi’nin katıldığı gösterim seyircilerin yoğun ilgisiyle  karşılaştı. Gösterim sonunda seyircilerin sorularını cevaplayan Dilan Çiçek Deniz ve Ali Tanrıverdi sevenleriyle fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi.

Başrollerini Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun paylaştığı filmin kadrosunda Fırat Tanış, Duygu Sarışın, Hakan Bilgin, Ertuğrul Postoğlu, Lila Gürmen, Mert Asutay, Çiçek Dilligil, Murat Karasu ve Perihan Savaş gibi birbirinden başarılı ve usta isimler yer alıyor.

Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda sinema salonlarındaki yerini alan ‘Aşk Mevsimi’ romantik ve çarpıcı hikayesiyle sinemalarda.            

 

Etiketler:

Abone Ol :