'Alpay’a Saygı' Albümüne İlk Klip Kubat’tan Geldi!

Abone Ol :

'Alpay’a Saygı' Albümüne İlk Klip Kubat’tan Geldi!

 

 

Pop müziğinin yaşayan efsanesi ve duayen yorumcusu Alpay, kariyerinin 55. yılını ‘Alpay’a Saygı’ albümü ile taçlandırarak, sevenlerini zaman yolculuğuna çıkarmıştı. Birbirinden değerli 11 sanatçının yer aldığı tribute albümden beklenen ilk video klip geldi. Ünlü sanatçı Kubat, bu değerli projede seslendirdiği “Dağların Arkasında Yar” parçası için objektiflerin karşısına geçti. Sözleri efsane sanatçı Alpay’a, müziği Ara Dinkjian’a ait olan şarkının düzenlemesini ise Cihan Sezer üstlendi. Parçanın atmosferine uygun bir ortamda yönetmen Medeni Uçar tarafından çekilen klip, Kubat’ın yorumuyla birleşince dinleyicileri geçmişe götürmeden edemeyecek.

UZUN SÜRE SONRA KLİPTE YER ALDI!

KLİPTE, EFSANE SANATÇI ALPAY SÜRPRİZİ!

Merakla beklenen klipte ise müzikseverleri büyük bir sürpriz bekliyor. Duayen sanatçı Alpay’ın da şiir okuyarak yer aldığı video klip, efsanenin hayranlarına 29 yıl öncesini anımsatacak.

Geçmişin hatıralarını canlandırmaya ve duygusal bir yolculuğa çıkarmaya aday olan “Dağların Arkasında Yar” 2 Ağustos itibariyle tüm dijital platformlarda ve Poll Production YouTube kanalında…

Etiketler:

Abone Ol :