Alişan'ın Duygulandıran Burhan Çaçan Anısı!

Abone Ol :

Alişan'ın Duygulandıran Burhan Çaçan Anısı!

Alişan'ın duygulandıran Burhan Çaçan anısı!

Burhan Çaçan, dün Bakırköy'de bulunan evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Sabah yürüyüş yapmak için dışarı çıkan Çaçan, eve döndükten sonra kalp krizi geçirdi. Sanatçının hayatını kaybettiği belirlendi. Acı haberinin ardından sanat dünyasından pek çok ünlü isim, üzüntülerini taziye mesajlarıyla dile getirdi.

SÜMER EZGÜ

Çok değerli bir yorumcu, kendisini yıllardır ortalığa atmaktan imtina eden arkadaşım Burhan Çaçan'ı kaybetmişiz. Hem çok üzüldüm hem şaşkınlık yaşadım. Daha gençti. 80'li yıllarda Kadem Bastı ve Göç Göç Oldu'yu ondan dinlediğim zaman çarpılmıştım. Bu kadar temiz ve duygulu okunur. Nur içinde olsun. Gönüllerde yaşasın.

Alişanın duygulandıran Burhan Çaçan anısı

 

BELKIS AKKALE

Halk müziğinin kıymetlisi Burhan Çaçan kardeşimi kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum. Devrin daim, mekanın cennet olsun kardeşim.

LATİF DOĞAN

Türk halk müziğinin usta isimlerinden Burhan Çaçan geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Kendisine rahmet, ailesinin sanat camiasının ve tüm sevenlerinin başı sağ olsun.

Alişanın duygulandıran Burhan Çaçan anısı
 

CEYLAN

Ah Burhan abim çok üzgünüm. Rabbim mekanını cennet eylesin.

 

SEHER DİLOVAN

Değerli meslektaşım, halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan hayata gözlerini yummuş. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dilerim.

 

Alişanın duygulandıran Burhan Çaçan anısı

OZAN ORHON

Benim için özel insanlardan biriydi. Sesiyle milyonları etkiledi. Nasıl unuturuz 'Ayaz Geceler'i. Kendisiyle bir çok TV programına çıktım. Ah Burhan abim bir bir gidiyoruz. Mekanın cennet olsun. Tüm sevenlerine ve ailesine baş sağlığı diliyorum.

Alişanın duygulandıran Burhan Çaçan anısı

UMUT AKYÜREK

Çok değerli bir ses, çok beyefendi bir insandı. Allah mekanını cennet eylesin. Ailesine sabırlar diliyorum.

 

KUBAT

Ecel gelirse bu cana.
Baş ağrısı bir bahane.
Mezar taşıma yazsınlar.
Bugün sana yarın bana.
Çok dinledik, çok hüzünlendik, çok eğlendik.
Helal et hakkını Burhan abim.

Alişanın duygulandıran Burhan Çaçan anısı

SAFİYE SOYMAN

Ay ay ay çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ya hay Allah çok da gençti yani.

 

ALİŞAN

Sene 1989 13 yaşındayım. Kasetlerini dinleyip her şarkısını ezberlediğim iki ustadan birisidir Burhan Çaçan. Çakıl Gazinosu’nda sahnesi var ve annem babam beni oraya götüreceklerini söylediklerinde heyecandan uyuyamamıştım günlerce. Burhan Çaçan’ı canlı görecektim, onunla sohbet edip, belki sesimi bile dinletecektim. Tanıdıklarımız vasıtasıyla kulisine girip bir de fotoğraf çektirmiştim ki, dünyalar benim olmuştu. Hatta bir Gülhane konserinde kendisine vokallik yapmıştım 100 bin kişinin önünde, dev orkestrasıyla ve TRT canlı yayınlamıştı. Yıllar, yıllar sonra TV programımda ağırlamıştım kendisini ve bu fotoğrafı gösterip, bir kez daha gururlanmıştım örnek aldığım sanatçıyı ağırlamaktan. O kadar üzüldüm ki haberi aldığım zaman. Çok iyi biriydi ve gerçekten gelmiş geçmiş en iyi seslerden bir tanesiydi Burhan abi. Önce ailesine, sonra sevenlerine bizlere sabırlar ve başsağlığı diliyorum. Mekanın cennet olsun abi. Allah rahmet eylesin. Biz seni şarkılarınla, türkülerinle yaşatmaya devam edeceğiz.

 

Alişanın duygulandıran Burhan Çaçan anısı

METİN AROLAT

Çok üzüldüm ailesine ve tanıyan seven herkese başsağlığı ve sabır dilerim.

 

PINAR DİLŞEKER

Allah rahmet eylesin. Müzik camiamızın çok değerli bir büyüğüydü. Mekanı cennet olsun.

Etiketler:

Abone Ol :