Alişan'dan Kardeşi Selçuk Tektaş'a Duygusal Mesaj

Abone Ol :

Alişan'dan Kardeşi Selçuk Tektaş'a Duygusal Mesaj

Alişan, geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeniyle yaşamını yitiren Selçuk Tektaş'ı doğum gününde duygusal bir paylaşımla andı. Kardeşiyle birlikte çekilen çocukluk fotoğrafını yayınlayan ünlü şarkıcı, "Bugün senin doğum günün ama sen yoksun. 12 Mayıs bizim için artık karanlık" ifadelerini kullandı

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, geçtiğimiz yıl temmuz ayında koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Kardeşinin vefatının ardından zor günler geçiren ünlü şarkıcı, 41 yaşında hayata veda eden Selçuk Tektaş'ı doğum gününde unutmadı.

Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ı doğum gününde andı

"BUGÜN SENİN DOĞUM GÜNÜN AMA SEN YOKSUN"

Özlemi gün geçtikçe artan Alişan, yıllar önce kardeşiyle birlikte çekildiği çocukluk fotoğrafını yayınladı. Alişan paylaşımına şu notu düştü:"Benim canımın yarısısın, can parçamsın sen. Gelmeseydi keşke hiç 12 Mayıs… Sen yoksun ama biz hep sen varmışsın gibi yaşayacağız ve her şey sen varmışssın gibi devam edecek. Emanetlerin ben nefes aldığım sürece benimle... 'Abi' deyişini, sesini, varlığını çok özledim. Bugün senin doğum günün ama sen yoksun. Ne diyebilirim ki... 12 Mayıs bizim için artık karanlık. Beni hiç üzmedin, beni hep gururlandırdın, Allah senden razı olsun. Eliz'le Burak'ın biricik amcası canım Selçuk'um seni çok seviyorum."

Etiketler: alişan haberleri

Abone Ol :