Alişan'dan Duygusal Paylaşım...

Abone Ol :

Alişan'dan Duygusal Paylaşım...

 

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki şiddetli depremin ardından asrın felaketi yaşandı. 10 ili etkileyen depremler sonrası bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Tek yürek olan sanat camiası da sosyal medyadan ve sahadan çalışmalara destek sağlıyor. Son olarak Alişan'dan yürek dağlayan bir paylaşım geldi. Duygularını sosyal medya hesabında yazıya döken Alişan, "Sadece 1 hafta önce insanlar evlerinde uyumaya hazırlanıyorlardı..." diye söze girdi ve sevenlerini duygulandıran şu satırları kaleme aldı...

 

Depremin üzerinden geçen 1 haftanın ardından duygusal bir yazı kaleme alan Alişan, siyah fon olarak yaptığı paylaşımda şunları dile getirdi:

 

 23-02/14/alisannnn.png

"Sadece 1 hafta önce bu gece, insanlar evlerinde uyumaya hazırlanıyorlardı... Belki kavga eden vardı, sabaha barışırız diyen; belki okullar açılıyor yarın diye üzülen ya da sevinen çocuklar vardı. Belki tatil planları yapanlar vardı, belki yepyeni bir iş kurmuş ya da işe başlıyacak ve o heyecanla bir an önce uyuyım de uyanım diyenler vardı.

Belki ertesi sabah doğuma gidecek evlat sahibi olmanın heyecanıyla uyumaya hazırlananlar vardı, belki evinde huzurla çolugu çocuğuyla uyumaya hazırlananlar vardı, belki bu hafta evlenecek yuva kuracak olanlar vardı... Kısacası insanlar yepyenı bır gune yepyenı umutlarla uyudular... Ama gece bır afet,kıyamet ve onbınlerce umut söndü... Şimdi bambaşka şeyler var oralarda, bambaşka acılar var... Evladını, anasını, babasını, akrabalarını, arkadaşlarını, komşularını kaybetti o insanlar...

Herkes elinden ne geliyorsa maddi, manevi canla başla yapmaya çalışıyor... Allah herkesten razı olsun... Mucizeler hala devam ediyor, İnşallah çıkan her can bizi birazcık da olsa teselli ediyor... Allah bütün kaybettiklerimize rahmet eylesin... Onlar şehit oldu tıpkı covitten kaybettiklerimiz gibi, kardeşim ve nice canlarımız gibi..."

 

 

Etiketler:

Abone Ol :