Alişan ve Buse Varol Evlendi!

Abone Ol :

Alişan ve Buse Varol Evlendi!

Alişan, dün akşam yedi aydır birlikte olduğu Buse Varol'la dünya evine girdi. Çift, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakan​ı Süleyman Soylu'nun nikah şahitliğinde mutluluğa, “Evet” dedi

Alişan, yedi aydır birlikte olduğu Buse Varol'la dün akşam evlendi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı düğün töreninde, sanatçının nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Murat Sancak, Kenan Tekdağ ile Anar Mammadov yaptı.

Düğünde, çifti arkadaşları Seda Sayan, Bülent Ersoy, Yeşim Salkım, Ece Erken, Lerzan Mutlu, İzzet Yıldızhan, Erkan Petekkaya, Sinan Akçıl, Saruhan Hünel, Aslı Hünel, Lara, Deniz Seki, Işın Karaca, Linet, Orhan Gencebay ve Cengiz Kurtoğlu yalnız bırakmadı. Nikah töreninden sonra Sayan, sahneye çıkarak mini bir konser verdi.

Çift, nikah öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı. Alişan, "Şu an benle seni karı koca ilan ediyorum" diyerek eşi Varol'la alyansını sol parmağına taktı. Şarkıcı, “Rüya gibi bir gün, hayatımın aşkını bulup, burada ömrümüzün sonuna kadar o imzayı atacağız. Çok sahne yaptım, dizi oyuncusu oldum ama bu bambaşka bir şey. Kafam yerinde değil. Çok heyecanlıyız" sözleriyle duygularını paylaştı.

Etiketler: 0

Abone Ol :