Ahmet Şafak’tan Yeni Albüm!

Abone Ol :

Ahmet Şafak’tan Yeni Albüm!

Ahmet Şafak’ın Yeni Albümü ‘Vazgeçmem’, 7 Ocak Pazartesi Tüm Dijital Platformlarda!
Kendine özgü müziği, etkili sözleri ve eşsiz yorumuyla Ahmet Şafak, 7 Ocak 2019 Pazartesi günü yeni albümü ‘Vazgeçmem’i müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

Türk müziğinin önemli besteci, söz yazarı ve yorumcularından Ahmet Şafak, 1999 Yılında ‘Yalnız Kurt’ albümüyle başlayan müzikal yolculuğunu, 20. Senesinde ‘Vazgeçmem’ adlı 11 şarkıdan oluşan albümüyle taçlandırıyor.

Sanatsal çalışmalarını müzik alanında yoğunlaştırmasına rağmen aynı zamanda yazarlık ve oyunculuk özellikleriyle de sanatın farklı alanlarında fikirleri ve duruşunu net bir biçimde sergileyen sanatçı, yeni albümünde de yıllarca akıllardan çıkmayacak söz ve bestelere imza attı.

Şarkılarında yıllar içinde müzikal evrimini açıkça hissettiren Ahmet Şafak, pek çok çalışmasında olduğu gibi bu albümde de Türkiye’nin önde gelen müzisyenlerinden  Volkan Sönmez ile çalıştı.

Eserlerinde ‘Vatan ve Aşk’ temasını 360 derece işleyen Ahmet Şafak için aşk, sevgilinin gözünde gördüğü ay ve yıldız anlamına geliyor. Mecazi aşk, ilahi aşk ve vatan aşkının harmanlandığı bu albümde, içinizi titretecek söz ve melodilere kulak verirken, bir yandan da ‘Ahmet Şafak Müziğinin’ geldiği noktaya şahit olacaksınız.

11 Şarkıdan oluşan ‘Vazgeçmem’ albümünde, şarkıların tümünün bestesi Ahmet Şafak’a ait. 10 Şarkının sözü yine Ahmet Şafak tarafından kaleme alınırken, ‘Son Hüzün’ isimli eserde Murat Çeliker’in sözleri sanatçıya eşlik etti.
Kayıtları MEK 2645 Stüdyolarında gerçekleştirilen ‘Vazgeçmem’ albümü, sanatçının ifadesiyle ’14. Albüm, ayın 14’ü gibi oldu.’

Sanatçı albümün sunuş yazısında, 20. Senesinde yayınlanacak bu albüm için şu ifadeleri kullanıyor:
‘14.ncü Albümle, ayın “Ondördü gibi “ bir albümle siz sevenlerimin huzurundayım. Daha önceki albüm yazımda sizleri “ kahramanım” diye ilan etmiştim. Doğru ,yerinde ve haklı bir ünlemedir bu. Siz benim kahramanımsınız. Çünki,hatıranın, vefanın ,dayanışmanın sorgulandığı bir zaman diliminde şarkılara kolayca ulaşılırken müzik marketlerden bizzat gidip albüm almak, şarkılarımı yüreğinize yoldaş yapmak  elbette sıradışı bir fedakarlıktır. İçinde onlarca insanın haftalarca ,hummalı çalışması olan bir ürünü alıp dinlerken,bir hatırayı saklar gibi saklayıp, bu benim duygularımın sanatçısıdır, bu şarkılar benim umutlarım, özlemlerim, sevincim ve hüznümün ortağıdır demek az şey midir?  Var olun.’
‘Vazgeçmem’ albümü, 7 Ocak 2019 tarihinde Küsena & 2645 Records ortak yapımı olarak tüm dijital platformlarda, fiziki baskısı çok yakında tüm müzikmarkletlerde.

Etiketler: 0

Abone Ol :