Ahmet Özhan'dan Darbe Girişimine Tepki!

Abone Ol :

Ahmet Özhan'dan Darbe Girişimine Tepki!

Tasavvuf Müziği sanatçısı Ahmet Özhan, FETÖ'nün darbe girişimine tepki göstererek, Türk milletinin canını hiçe sayarak, aslanlar gibi demokrasisine, devletine, parlamentosuna sahip çıktığını söyledi.

Ahmet Özhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, darbe girişiminin başarısızlığa uğratılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Dünyanın yükselen değeri olan ülkeme maalesef bu fotoğrafı hiç yakıştıramadık. Türkiye'de hala böyle ilkel bir takım şeylerin olması bizi fevkalade yaraladı ama aziz Türk milleti, canını hiçe sayarak, aslanlar gibi demokrasisine, devletine, parlamentosuna sahip çıktı. O yüzden son derece mutluyuz." diye konuştu.

Halkın darbe girişimine karşı meydanlarda demokrasi nöbeti tuttuğuna dikkati çeken Özhan, şunları kaydetti:
"Böyle bir yiğitlik olayı hiç bir yerde görülemez. Aslanlar gibi davasına sahip çıkarak dört elle sarılan, canını hiçe sayan bir millete sahip olduğumuz için ne kadar övünsek, ne kadar gurur duysak azdır. Gerçi bu tarih boyunca ispat edilmiş bir şeydir. Aynı yürekliliği, cesareti, aynı şehit olma aşkını yüreğinde hisseden bir milletin ferdi olmaktan dolayı son derece gururluyum."

Etiketler: 0

Abone Ol :