Adana'da Edis ve Gazapizm Rüzgarı Esti!

Abone Ol :

Adana'da Edis ve Gazapizm Rüzgarı Esti!

Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda gerçekleşen Türkiye'nin gezici müzik festivali "Fanta Fest" kapsamında Edis ve Gazapizm Adana'da konser verdi. Bir alışveriş merkezinin otopark alanında gerçekleştirilen Fanta Fest'te gün boyunca Kral Pop Radyo'nun başarılı programcısı Cihan Hatipoğlu'nun sergilediği performanslarının yanı sıra, özel dans şovları gibi etkinliklerin yer aldığı Fanta Fest, akşam da Edis ve Gazapizm konserleri ile Adanalılara müzik dolu bir gece yaşattı.

22-08/31/adaaaa.jpg

Gençlerin yakından takip ettiği ve ülkemizin en sevilen rap müziği sanatçılarından Gazapizm, konserine beğenilen şarkısı İzaf'ı sahneye yerleştirilen bir kafesin içerisinde seslendirerek etkileyici bir performans ile başladı.Gazapizm; festivali izlemeye gelen tüm seyircisine teşekkür ettikten sonra "Ölüler Dirilerden Çalacak", "Dünya Bu", "Heyecanı Yok" gibi sevilen eserlerini müzikseverle birlikte seslendirdi.

22-08/31/630df9be6a5ac.jpg

Sahneye çıktığı ilk andan itibaren şovları, sahne kostümü ve enerjisi ile seyircisine benzersiz bir atmosfer yaratan Edis, en beğenilen şarkılarından "Arıyorum" ile konserine başladı. Konserine son teklisi Yalancı ile devam eden Edis; parçaya özel tasarladığı dans koreografisini dansçıları ve Şanlıurfa’da seyircisi ile beraber gerçekleştirdi. Ardından "Martılar", "Dudak", "An" gibi en beğenilen eserlerini katılımcılar ile beraber seslendirdi. Orkestrasına, dansçılarına, emeği geçen tüm ekiplere ve Fanta'ya teşekkür eden Edis, "Hepinizi çok seviyorum, iyi ki geldiniz arkadaşlar" diyerek performansını sonlandırdı.

22-08/31/843af2b7-25a7-4520-a4d6-9feeaa011354.jpg

Cihan Hatipoğlu Coşturdu

Etiketler:

Abone Ol :