Açıkhava'da Yeniden Şebnem Ferah

Abone Ol :

Açıkhava'da Yeniden Şebnem Ferah

AÇIKHAVA’DA YENİDEN ŞEBNEM FERAH!

Şebnem Ferah, Cumartesi gecesi (12 Ağustos) Açıkhava’da fırtınalar estirdi! “BKM Açıkhava’da 2017” konserleri kapsamında unutulmaz bir geceye daha imza atan Ferah, konserin henüz başlarında seyircisine “Dostlar hoşgeldiniz. Bizlerle birlikte burada olduğunuz için her birinize kalbimden teşekkür ederim. Hepinizi  çok seviyorum” diyerek seslendi.

Her konseri sonrası sahne performansı ile gündemden düşmeyen, yıllardır dinleyicisi ile kurduğu sıcak diyalog ile geniş bir fan topluluğuna sahip olan Şebnem Ferah, geçmişten günümüze Türk müzik tarihinde önemli yer tutan "Kadın"dan "Od" albümüne uzanan geniş ve özel repertuvarıyla dinleyicisine yine muhteşem bir konser akşamı yaşattı.

Şebnem Ferah, konserinde şarkıları için özel olarak hazırlanan video projeksiyonlar, sahne üstü efektler ve yaylı quartetin de katılımıyla gerçekleşen akustik performansına özel hazırlanan dekoru ile etkiliyeci sahne performansının yanında unutulmaz görsel bir şov da sundu.

YILLAR SONRA İLK DEFA!

Etkileyici sahne performansına, ‘Kalbim Mezar’ şarkısıyla başlayan Şebnem Ferah, "Mayın Tarlası", "Sigara", "Yağmurlar", "Çakıl Taşları" gibi dillerden düşmeyen şarkılarının yanı sıra uzun süredir sahne performanslarında yer vermediği birçok şarkısını da Açıkhava seyircisine özel seslendirdi.

Konserin ilerleyen dakikalarında özlenen şarkıları; ‘Serapmış’, ‘Okyanus’, ‘Dans Pisti’, ‘Bin Yıldır’, ‘İstiklal Caddesi Kadar’ ve ‘Babam Oğlum’u seslendien ve 3 saat sahnede kalan Şebnem Ferah her şarkısına alkışlar ve ıslıklar eşliğinde başladı, yine alkışlar ve ıslıklar eşliğinde bitirdi!

AÇIKHAVA’YA ÖZEL “ERKEKLER AĞLAMAZ”

Şebnem Ferah, özel bir dekor ve yaylı qouartetin katılımıyla gerçekleşen akustik bölümde 'Değirmenler', 'Benim Adım Orman', 'Masum Değiliz'  ‘Deli Kızım Uyan’ gibi birbirinden duygusal 8 özel akustik şarkıyla da duygu fırtınası estirdi. Ferah, bu geceye özel olarak yine uzun süredir seslendirmediği “Erkekler Ağlamaz” şarkısıyla dinleycilerine sürpriz yaptı. Sahne üstünden indirilen 5 avize, sahneye getirilen koltuk ve halılar Açıkhava’da adeta sıcak bir ev atmosferi yarattı!

Etiketler: 0

Abone Ol :