Açıkhava'da 7'den 70'e Tarkan Sevgisi!

Abone Ol :

Açıkhava'da 7'den 70'e Tarkan Sevgisi!

Megastar, yeni albümünün ardından sevenleriyle bir araya geldiği Açıkhava konser maratonunun üçüncü gecesinde yine enerjisiyle binlerin kalbine dokundu. Tarkan, “10”dan hep bir ağızdan söylenen “Yolla”, “Çay Simit”, “Kedi Gibi”, “Beni Çok Sev” gibi yeni şarkıların yanı sıra “Dudu”, “Kış Güneşi”, “Öp”, “Sevdanın Son Vuruşu” gibi klasiklerini seslendirdi.

Megastar’ın “Biz Çocukken” şarkısının ardından “İçimizdeki çocuk yaşadığı zaman umut var. Çocuğun önyargıları yoktur. Ayrımcılığı yoktur. Dünyanın ihtiyacı olan bu: Tüm farklılıklarımıza rağmen el ele verip birbirimize sarılmak.” sözleriyle verdiği anlamlı mesaj, Açıkhava’nın dışına taştı.

Harbiye Açıkhava maratonun 3. gecesinde Megastar Tarkan, sahneye Hatice Gökçe imzalı iki farklı kostümle çıktı.

Yedi konserlik Açıkhava maratonunun üçüncü gecesinde Megastar’ı dinlemeye gelenler arasında Hıncal Uluç, Yasemin-Nedret Taciroğlu, Tuba Ünsal, Zeynep Çarmıklı, Fatoş Dıblan, Mehtap Ar, Zeynep Özyılmazel, Kerem Tunçeri, Semih Erden, Bekir Aksoy, Tarık Ünlüoğlu ve Gülenay Kalkan gibi ünlü isimler de vardı.

Yılın “Tarkan Zamanı” devam ediyor
Tarkan, 5,8,9 ve 10 Temmuz tarihlerinde de Atlantis yapım ve Project Medya organizasyonuyla gerçekleşecek olan “Tarkan fizy Konserleri” ile Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleri ile buluşacak.

Etiketler: 0

Abone Ol :