'Aşkın Mevsimi Olmaz ki' Albümden Önce Dijital Platformlarda!

Abone Ol :

'Aşkın Mevsimi Olmaz ki' Albümden Önce Dijital Platformlarda!

Ferhat Göçer'in yeni albümünün çıkış parçası olan ve albüm ile aynı adı taşıyan 'Aşkın Mevsimi Olmaz ki', albümden önce dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

Kariyerinin 9. albümünü sevenleriyle buluşturmaya hazırlanan Ferhat Göçer, albüm öncesi çıkış parçası 'Aşkın Mevsimi Olmaz ki'yi sevenleriyle paylaşarak bir sürprize imza attı.

Şarkıya, Murad Küçük’ün yönetmenliğini, Uğur İçbak'ın da görüntü yönetmenliğini üstlendiği kısa film tadında romantik bir klip çekildi.

Her albümünde, amatör söz ve bestecilere şans veren ve mutlaka onlardan şarkılar alan Ferhat Göçer, çıkış parçası 'Aşkın Mevsimi Olmaz ki'yi de ilk duyduğunda içinin titrediğini, çok etkilendiğini belirtti. Göçer “Albümüme alacağım şarkı; önce benim kalbime girmeli, tüylerimi diken diken etmeli. 'Aşkın Mevsimi Olmaz ki’ bunu fazlasıyla başardı. Sözü ve müziği bir bütün, samimi, yaşanmışlığı olan bir şarkı" diyerek yeni şarkısıyla ilgili duygularını dile getirdi.

Söz ve müziği Gökhan Örs’e ait olan parçanın düzenlemesini Ozan Doğulu gerçekleştirdi.

En son 2015 yılında bir albüm çıkartan Göçer, 2016 yılını hazırlıklarla geçirmiş ve 12 şarkıdan oluşan albümü için yoğun bir çalışma ve hazırlık dönemi geçirmişti. 'aşkın Mevsimi Olmaz ki' çok yakın zamanda radyo ve müzik kanallarında.

Etiketler: 0

Abone Ol :